Skip to main content
test
Avoin haku osastosihteerin tehtävään - Tekonivelsairaala Coxa Oy

Huippulaatuinen potilaskokemus sekä hyvä työilmapiiri ovat meille itsestäänselvyys ja avainasia.

Saamme positiivista palautetta henkilöstömme hyvästä asenteesta, iloisesta työskentelyotteesta sekä erinomaisesta ammattitaidosta ja näitä piirteitä arvostamme myös sinussa. Saatat tehdä töitä eri osastoilla sekä asiakaspalveluyksikössämme ja jokaisessa tehtävässä huolehdit siitä, että asiakkaiden asiointi on sujuvaa ja olet aidosti kiinnostunut työskentelemään kanssamme asiakkaiden parhaaksi.

Edellytämme hakijoiltamme sosiaali- ja terveysalan sihteerin ammattitutkintoa tai laaja-alaista kokemusta monipuolisista sihteeritöistä, sitoutumista työn kehittämiseen moniammatillisesti sekä asiakaslähtöiseen toimintaan. Tehtävässä onnistuminen edellyttää tarkkuutta, hyvää itseohjautuvuutta sekä erinomaisia asiakaspalvelu- ja vuorovaikutustaitoja. Uranus -potilastietojärjestelmän sekä erilaisten ajanvaraustehtävien osaaminen katsotaan eduksi tehtävää täytettäessä.

Ota rohkeasti yhteyttä ja keskustellaan tulevista työtehtävistäsi sekä työpaikkamme eduista.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

osastonhoitaja Hanna Tarvainen (hanna.tarvainen@coxa.fi), puh 03 3117 8019.

Lisätietoja

Osastosihteerit

Tekonivelsairaala Coxa Oy on Suomen ainoa, puhtaasti tekonivelleikkauksiin erikoistunut sairaala, joka työllistää noin 300 alan huippuosaajaa. Coxan työntekijöitä yhdistää halu palvella asiakkaita parhaalla mahdollisella tavalla ja kehittää jatkuvasti osaamistaan. Yksilöllinen, tutkitun ja erittäin korkealaatuisen hoidon ansiosta voimme tarjota potilaillemme uuden mahdollisuuden liikkumisen iloon. Potilasturvallisuutemme on kansainvälisesti tarkasteltuna alamme huippuluokkaa.


Osoite: Niveltie 4, 33520 Tampere

Rekommenderade jobb