Skip to main content
test

Huippulaatuinen potilaskokemus sekä hyvä työilmapiiri ovat meille itsestäänselvyys ja avainasia.

Saamme positiivista palautetta henkilöstömme hyvästä asenteesta, iloisesta työskentelyotteesta sekä erinomaisesta ammattitaidosta ja näitä piirteitä arvostamme myös sinussa. Voit olla kokenut ammattilainen tai vastavalmistunut sairaanhoitaja, tarjoamme erinomaisen perehdytyksen kaikille. Tärkeintä on, että potilas on hoitotyösi keskiössä ja olet aidosti kiinnostunut työskentelemään kanssamme potilaan parhaaksi.

Tarjoamme sinulle merkityksellisiä työtehtäviä tekonivelkirurgian parissa sekä mahdollisuuden työskennellä moniammatillisessa työyhteisössä ammattitaitoisten ja mukavien kollegoiden kanssa. Täällä sinulla on mahdollisuus kehittyä tekonivelkirurgian huippuosaajaksi.

Ota rohkeasti yhteyttä ja keskustellaan tulevista työtehtävistäsi sekä työpaikkamme eduista.

Lisätietoja

https://www.kuntarekry.fi/fi/tyonantajat/coxa/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Osastonhoitaja Marja-Leena Lehtonen (Marja-Leena.Lehtonen@coxa.fi), puh. 03 311 78280.

Lisätietoja

Poliklinikka

Tekonivelsairaala Coxa Oy on Suomen ainoa, puhtaasti tekonivelleikkauksiin erikoistunut sairaala, joka työllistää noin 300 alan huippuosaajaa. Coxan työntekijöitä yhdistää halu palvella asiakkaita parhaalla mahdollisella tavalla ja kehittää jatkuvasti osaamistaan. Yksilöllinen, tutkitun ja erittäin korkealaatuisen hoidon ansiosta voimme tarjota potilaillemme uuden mahdollisuuden liikkumisen iloon. Potilasturvallisuutemme on kansainvälisesti tarkasteltuna alamme huippuluokkaa.


Osoite: Niveltie 4, 33520 Tampere

Rekommenderade jobb