Skip to main content
test
Avoin haku, Sosiaalityöntekijän sijaisuudet - Etelä-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri

SEINÄJOEN KESKUSSAIRAALASSA TARVITAAN SOSIAALITYÖNTEKIJÄN SIJAISIA!

Haemme sijaisia sosiaalityöntekijän eripituisiin sijaisuuksiin. Mahdollisuus on myös osa-aikaiseen sijaisuuteen. Kelpoisuusehtona on sosiaalityöntekijän pätevyys (laki 817/2015). Sosiaalityöntekijänä voi toimia tilapäisesti sosiaalityön ammattiin opiskeleva, joka on suorittanut hyväksytysti sosiaalityön aineopinnot ja käytännön harjoittelun.

Työ on mielenkiintoista sosiaalityöntekijän työtä erikoissairaanhoidossa osana moniammatillista työskentelyä. Sosiaalityöntekijä arvioi potilaiden sosiaalista tilannetta ja toimintakykyä sekä tuen, avun ja palvelujen tarvetta. Sosiaalityöhön kuuluu potilaiden ja läheisensä tukeminen psykososiaalisen tuen keinoin sekä sosiaalisen toimintakyvyn ylläpitäminen soveltamalla lainsäädännön ja palvelujärjestelmän mahdollisuuksia elämäntilanteeseen.

Sosiaalityöntekijä toimii osana moniammatillista työryhmää ja sosiaalityöhön sisältyy myös verkostotyötä sekä yhteistyötä eri viranomaisten ja järjestöjen kanssa. Lisäksi sosiaalityöntekijä on asiantuntijana potilaan hoidon ja kuntoutuksen suunnittelussa.

Katso osoitteesta
https://www.youtube.com/watchv=_m_B_hLH0q0&feature=youtu.be video yksiköstämme, ihastu ja hae osaksi hyvin toimivaa työyhteisöämme ja osaavaa tiimiä!

Tarjolla on monipuolinen ja haastava työ, jonka tueksi ammattitaitoinen työyhteisömme (19 sosiaalityöntekijä ja johtava sosiaalityöntekijä) tarjoavat vahvaa kollegiaalista tukea ja laajan perehdytyksen. Meille tärkeitä asioita ovat työhyvinvointi ja hyvä työilmapiiri.

Haastatteluja ja valintoja sijaisuuksiin tehdään jo hakuajan kuluessa.

Haastattelun yhteydessä tarkastamme henkilöllisyyden lisäksi alkuperäiset opinto- ja työtodistukset.

Palvelussuhteen ehdot ja palkkaus määräytyvät SOTE sopimuksen mukaisesti.

Ennen sijaisuuden vastaanottamista on esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilasta sekä huumausainetestin tulos. Tehtävissä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n ja 48 a §:n mukaista rokotussuojaa.

Sairaanhoitopiiri on työpaikkana savuton.

Seinäjoki 22.8.2022

ETELÄ-POHJANMAAN SAIRAANHOITOPIIRIN KUNTAYHTYMÄ

Lisätietoja

https://www.youtube.com/watch?v=_m_B_hLH0q0

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

vs. johtava sosiaalityöntekijä Marjaana Elsinen
puh. 06 415 4414
marjaana.elsinen(at)epshp.fi

Lisätietoja

Etelä-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri, Sosiaalityön toim.yks.
Osoite: Hanneksenrinne 7, 60220 Seinäjoki

Rekommenderade jobb