Skip to main content
test
Avoin haku välinehuoltajan tehtävään - Tekonivelsairaala Coxa Oy

Huippulaatuinen potilaskokemus sekä hyvä työilmapiiri ovat meille itsestäänselvyys ja avainasia. Haluaisitko olla osa coxalaisten ammattitaitoista joukkoa? Meillä Coxassa välinehuolto mahdollistaa huippulaatuisen leikkaustoiminnan ammattitaitoisella ja oikea-aikaisella palvelullaan.

Sinulla tulee olla välinehuoltajan ammattitutkinto ja mielellään jo työkokemusta välinehuollon työstä. Työssä vaaditaan tarkkuutta ja huolellisuutta.

Meillä jokaisella pitää olla hyvät, työhyvinvointia tukevat yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot sekä ratkaisukeskeinen työskentelyote.

Tärkeintä kuitenkin on, että potilas on hoitotyösi keskiössä ja olet aidosti kiinnostunut työskentelemään kanssamme potilaan parhaaksi.

Tarjoamme sinulle merkityksellisiä työtehtäviä tekonivelkirurgian parissa sekä mahdollisuuden työskennellä moniammatillisessa työyhteisössä ammattitaitoisten ja mukavien kollegoiden kanssa.


Ota rohkeasti yhteyttä ja keskustellaan tulevista työtehtävistäsi sekä työpaikkamme eduista.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

osastonhoitaja Anu Väkevä (anu.vakeva@coxa.fi), puh. 03 3117 8079.

Lisätietoja

Välinehuolto

Tekonivelsairaala Coxa Oy on Suomen ainoa, puhtaasti tekonivelleikkauksiin erikoistunut sairaala, joka työllistää noin 300 alan huippuosaajaa. Coxan työntekijöitä yhdistää halu palvella asiakkaita parhaalla mahdollisella tavalla ja kehittää jatkuvasti osaamistaan. Yksilöllinen, tutkitun ja erittäin korkealaatuisen hoidon ansiosta voimme tarjota potilaillemme uuden mahdollisuuden liikkumisen iloon. Potilasturvallisuutemme on kansainvälisesti tarkasteltuna alamme huippuluokkaa.


Osoite: Niveltie 4, 33520 Tampere

Rekommenderade jobb