Avoin harjoittelijahakemus - 2M-IT

Avoin harjoittelijahakemus

Tarjoamme monipuolisia työskentelymahdollisuuksia useissa eri harjoittelutehtävissä. Keskeisimmät palvelumme ovat sote-ammattilaisjärjestelmien tuotannon aikaiset palvelut, modernit infrapalvelut, projektitoiminta ja kehittäminen. Yhteisöllinen ja rento osaamisen ilmapiiri antavat otolliset asetelmat harjoittelussa menestymiselle.

Kerro meille hakemuksessasi millä paikkakunnalla , minkä tyyppisissä tehtävissä ja kuinka pitkän harjoittelun haluaisit meillä toteuttaa.

Lisätietoja

http://www.2m-it.fi
https://2m-it.fi/rekrytointi/

Tutustu työnantajaan

Sari Rasi, Henkilöstöjohtaja
puh. +358442231920
sari.rasi@2m-it.fi

2M-IT
Osoite: Lappeenranta, Seinäjoki, Mikkeli, Savonlinna, Hämeenlinna, Jyväskylä, Kotka, Kouvola, Pietarsaari, Vaasa, Oulu, Lahti, Pori, Rauma, Ulvila, Loimaa, Salo, Turku, Uusikaupunki

Olemme siellä, missä ihmiset asioivat ja missä ihmisten hyvinvointia tuetaan

Me 2M-IT:läiset työskentelemme Suomen suurimmassa julkisomisteisessa sote-ict-yhtiössä ja haluamme rakentaa hyvinvoivaa sekä menestyvää Suomea. Keskeisimmät palvelumme ovat sote-ammattilaisjärjestelmien tuotannon aikaiset palvelut, modernit infrapalvelut, projektitoiminta ja kehittäminen.

Asiantuntijaorganisaatiomme vahvin lenkki ovat ihmiset. Yhteisöllinen ja rento osaamisen ilmapiiri siivittävät meillä vaativaa asiantuntijatyötä tekevät ammattilaisemme kasvamaan entisestään ja löytämään parhaat ratkaisut asiakkaillemme. Yhdessä olemme enemmän ja parempia.

Yrityksessämme työskentelee noin 470 sosiaali- ja terveydenhuollon sekä ict-alan ammattilaista ja lisää osaajia haetaan aina tilanteen sekä tarpeen mukaan. Tule työskentelemään moniammatilliseen työyhteisöömme ja luomaan kanssamme Suomeen huomisen hyvinvointia.