Avoin harjoitteluhakemus

Tarjoamme monipuolisia työskentelymahdollisuuksia useissa eri yksiköissämme Seinäjoella, Kristiinankaupungissa, Pietarsaaressa ja Tervajoella.

Keskeisimmät palvelumme ovat vammaispalvelut, lapsi- ja perhepalvelut, lastensuojelupalvelut, työikäisten palvelut, tieto-, neuvonta- ja innovaatiopalvelut, hallinto-, henkilöstö- ja talouspalvelut sekä kiinteistö-, logistiikka- ja hankintapalvelut.

Kerro meille hakemuksessasi millä paikkakunnalla, minkä tyyppisissä tehtävissä ja kuinka pitkän harjoittelun haluaisit meillä toteuttaa.

Lisätietoja

http://www.eskoo.fi

Tutustu työnantajaan

Palveluesimies Mikko Heiniluoma, mikko.heiniluoma@eskoo.fi, puh. 050 474 6838

Eskoon sosiaalipalvelujen kuntayhtymä
Osoite: 60280 Seinäjoki

Tuki- ja osaamiskeskus Eskoo toimii yksilöllisen elämän tukijana ja sosiaalihuollon erityispalvelujen tuottajana. Toimimme pohjalaismaakunnissa ja tarjoamme myös valtakunnallisia palveluja. Olemme erikoistuneet vammaispalveluihin ja lastensuojeluun.

Eskoo on asiakaslähtöinen osaaja, palvelujen tuottaja ja kehittäjä. Me Eskoossa ajattelemme, että jokaisella ihmisellä on oikeus hyvään ja yksilölliseen elämään. Työtämme ohjaavia arvoja ovat ihmisarvon kunnioittaminen, vastuullisuus ja uudistumiskyky. Saamme tehdä merkityksellistä ja palkitsevaa työtä.

Eskoossa työskentelee yli 300 sosiaali- ja terveysalan ammattilaista. Panostamme vahvasti henkilöstön osaamisen kehittämiseen.

Päätoimipaikkamme on Seinäjoella ja muut palveluyksikkömme sijaitsevat Kristiinankaupungissa, Pietarsaaressa sekä Tervajoella Vaasan Vähäkyrössä.

Tutustu meihin www.eskoo.fi eskoossa.fi-verkkolehdessä Facebook sivuillamme.