Skip to main content
test
Avoin työhakemus - Siun sote

Tervetuloa Siun soten ammattilaisten joukkoon!Haemme tällä AVOIMELLA TYÖHAKEMUKSELLA eri ammattilaisia monipuolisiin tehtäviin.

Tällä hakemuksella voit hakea ensisijaisesti yli kolmen kuukauden sijaisuuteen erilaisiin sosiaali- ja terveyspalvelujen tehtäviin.

Jos haluat tehdä alle 3 kuukauden sijaisuuksia tai yksittäisiä keikkoja, rekisteröidythän Sarastia rekryyn: Sosiaali- ja terveysalan keikkatyöt | Sarastia Rekry Sarastia rekryyn rekisteröitymällä pääset siis meidän Siun soten yksiköihin töihin lyhyempiin sijaisuuksiin.

Tällä hakemuksella voit hakea myös muita tehtäviä, kuin sijaisuuksia "sote-tehtävissä", joista ei juuri nyt ole julkista hakua avoimena (esim. tehtävät logistiikassa, terapiapalveluissa, suunterveydessä). Tällöin välitämme hakemuksesi kyseisen tehtävän esimiehelle. Huomioithan, että meillä on erikseen myös avoin haku toimistopalveluiden tehtäviin, joihin kannattaa tehdä oma hakemuksensa sillä lomakkeella.

Vakituiset tehtävät ja virat tulevat pääsääntöisesti julkiseen hakuun, eikä tätä kautta voi hakea tehtäviä, jotka ovat julkisessa haussa.

Huom! Kun jätät tästä hakemuksen, saat käyttäjätunnuksen ja salasanan. Ota ne muistiin, sillä niiden avulla voit käyttää samaa hakemusta pohjana uudelleen tai muokata hakemuksiasi hakuajan kuluessa.

Kun avoin hakemuksesi on saapunut meille, olemme sinuun yhteydessä 2-3 arkipäivän kuluessa sähköpostilla tai puhelimitse ja ilmoitamme rekrytointiprosessin etenemisestä Sinun kohdallasi.

Joensuussa 26.4.2022

Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä

Tervetuloa Siun soten ammattilaisten joukkoon! Siun sote tuottaa sosiaali- ja terveyshuollon integroituja palveluja koko Pohjois-Karjalan maakunnan alueelle. Olemme Pohjois-Karjalan suurin työnantaja ja meillä työskentelee noin 7400 sote-alan ammattilaista.

Tutustu työnantajaan
  • Siun sote
  • Työpaikka
  • siso-1
  • 1.1.2017 - 31.12.2023 23:59
  • Pohjois-KarjalaKunta

Lisätietoja

TERVETULOA SIUN SOTEN AMMATTILAISTEN JOUKKOON Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä järjestää julkiset sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut 14 kunnan alueella. Lisäksi kuntayhtymä järjestää ympäristöterveydenhuollon ja pelastustoimen palvelut Pohjois-Karjalassa. Alueella asuu noin 170 000 asukasta ja Siun sotessa on yhteensä noin 7800 työntekijää. Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen työn suuressa ja kehittyvässä organisaatiossa!

Siun sote - Ansvarig sommararbetsgivare

Rekommenderade jobb