Skip to main content
test
Avoin työhakemus - Turun ammattikorkeakoulu

Töihin Turun ammattikorkeakouluun?

Menestyvän AMK:n takana on hyvinvoiva henkilöstö. Turun ammattikorkeakoulu on 10 000 osaajan yhteisö, jossa tuemme toistemme onnistumisia ja ammatillista kehittymistä.

Palkkaamme osaavimmat henkilöt. Rekrytointiemme lähtökohtana on löytää paras osaaminen ja asiantuntemus jokaiseen tehtävään.

Kriittisiä osaamisalueita tulevaisuudessa ovat tutkimus- kehitys- ja innovaatio-osaaminen, pedagoginen osaaminen, kansainvälisyysosaaminen sekä yhteistyö- ja verkostoitumistaidot. Opetustyö perustuu meillä innovaatiopedagogiikkaan, joka tarjoaa opiskelijoille monipuolisia työelämävalmiuksia. Opettajat toimivat yhteisöllisesti ja kiinteässä yhteistyössä alueen yritysten ja organisaatioiden kanssa. Arvostamme erityisesti Varsinais-Suomen PK-sektorin ja julkisen alan tuntemusta sekä suoria kontakteja työnantajiin.

Mikäli Turun ammattikorkeakoulussa ei juuri nyt ole sopivia työpaikkoja avoinna, voit jättää meille avoimen hakemuksen.

Opettajan kelpoisuusvaatimukset VN asetus 18.12.2014/1129 (https://www.finlex.fi/fi/laki/alkup/2014/20141129). Muun henkilökunnan kelpoisuusvaatimukset määritellään tehtävän vaativuuden perusteella.

Turun ammattikorkeakoulu Oy, Joukahaisenkatu 3, 20520 Turku

Lisätietoja

http://www.turkuamk.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Henkilöstöpäällikkö Mervi Raita p. 0505985191 tai mervi.raita@turkuamk.fi
Hakemuksen jättäminen: Jätä sähköinen hakemus kohdasta Hae työpaikkaa

Lisätietoja

Turun ammattikorkeakoulu Oy, Yhteiset palvelut -sektori

Turku on paras opiskelukaupunki. Turun ammattikorkeakoulu on 10 000 osaajan yhteisö – tulevaisuuden teknillinen korkeakoulu ja hyvinvoinnin kehittäjä. Koulutamme käytännön huippuosaajia. www.turkuamk.fi #ExcellenceInAction.


Osoite: Joukahaisenkatu 3, 20520 Turku

Rekommenderade jobb