Avoin työnhaku lääkäreille ja hammaslääkäreille - Siun sote

Avoin työnhaku lääkäreille ja hammaslääkäreille

TERVETULOA MEILLE SIUN SOTELLE POHJOIS-KARJALAAN!
Kaikki 14 kuntaamme löi hynttyyt yhteen järjestäen sosiaali- ja terveyspalvelut käyttäen yhteistä potilasjärjestelmää. Meillä pääset turvaamaan arkea 170 000 asukkaalle. Laajan päivystyksen sairaalamme kruunattiin NLY-kyselyssä viiden tähden koulutuspaikaksi. Tule tekemään itsellesi unelmien työpaikka.
Käytettävissäsi on monipuoliset sisäiset konsultaatiomahdollisuudet. Työ on vaihtelevaa, monipuolista ja haastavaa. Työnkuvaan ja työaikoihin on mahdollista päästä itse vaikuttamaan. Meillä voit tehdä myös etätyötä (työn salliessa). Tarjoamme hyvän perehdytyksen ja kollegoiden tuen!
Siun soten alueella Pohjois-Karjalassa on tarjolla lääkäreiden (yleislääkäreiden, erikoislääkärien ja työterveyslääkärien) sekä hammaslääkäreiden töitä erikoissairaanhoidossa ja perusterveydenhuollossa.
Voit myös hakea meille yleislääketieteen erityiskoulutukseen, YEK-putkeen. Järjestämme sinulle katkeamattomat palvelut koko kahden vuoden YEK-ajalle. Näin kaikki edut, kuten lomaoikeus säilyy. Löydät oman YEK-hakemuksen Siun soten sivuilta.
Autamme asunnon etsinnässä (Siun sotella on myös omia vuorattavia asuntoja). Kalustettuja soluasuntoja löytyy sairaalan vierestä sekä maakunnista edulliseen 9/vrk tai 130€/kk hintaan soluasunnot@siunsote.fi tai pidempiaikaisista vuokrattavista asunnoista voit kysellä asunnot@siunsote.fi.
Kerro meille tietoja itsestäsi ja toiveistasi, me otamme yhteyttä sinuun.
Jätä hakemus sähköisesti.
Lisätietoja voit kysyä: rekrytointisuunnittelija Päivi Hirvonen paivi.m.hirvonen@siunsote.fi p. 013 330 9937 tai rekry@siunsote.fi p. 013 330 4216

Tutustu työnantajaan
  • Siun sote
  • Työpaikka
  • siso-77
  • 23.1.2017 - 31.12.2021 23:00
  • Pohjois-Karjala

TERVETULOA SIUN SOTEN AMMATTILAISTEN JOUKKOON Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä järjestää julkiset sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut 14 kunnan alueella. Lisäksi kuntayhtymä järjestää ympäristöterveydenhuollon ja pelastustoimen palvelut Pohjois-Karjalassa. Alueella asuu noin 170 000 asukasta ja Siun sotessa on yhteensä noin 7800 työntekijää. Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen työn suuressa ja kehittyvässä organisaatiossa!