Avustaja, kesätyö, Espoon pitkäaikaishoito

Espoon pitkäaikaishoidon seniori- ja muistipalvelukeskukset tarjoavat asumista ja hoivaa iäkkäille espoolaisille, jotka muistisairauden tai muun toimintakyvyn rajoitteen vuoksi tarvitsevat ympärivuorokautista apua. Poikkeuksena on Auroranmäki, joka on lyhytaikaista hoivaa tarjoava arviointi- ja kuntoutusyksikkö.

Kesätyöntekijän tehtävänä on vapaa-ajan toiminnan järjestäminen yksikön asukkaille. Tavoitteena on asukkaiden mielekäs, elämänmakuinen elämä. Tehtävään voi kuulua esim. asukkaiden kanssa ulkoilua, pelejä, retkiä, lukemista, askartelua, musiikin kuuntelua ja laulamista, yhdessä tekemistä. Lisäksi tehtävään voi sisältyä muita avustavia tehtäviä.

Voit hakemuksessasi kertoa toiveesi siitä, mistä yksiköstä toivot kesätyötä ja mihin ajankohtaan.

Työsuhteen kesto on 1 kk ajoittuen sopimuksen mukaisesti välille 31.5.-30.6.2021, 7.6.-6.7.2021., 7.7.-6.8.2021 tai 9.8.-8.9.2021. Työaika on 6h/päivä. Työaikaan sisältyy ruokatauko 30 min ja kahvitauko 10 min. Työaika sijoittuu klo 9 ja klo 18 välille hoivakodin tarpeen mukaisesti. Tehtäväkohtainen palkka 1000€/kk.

Tarkempi työaika sovitaan ennen työsuhteen alkamista.

Osa hakijoista tullaan kutsumaan haastatteluun 15.3. mennessä. Haastattelut toteutetaan videohaastatteluna. Lopulliset valinnat tehdään viimeistään 12.4. Haastattelukutsu ja ilmoitus valinnasta lähetetään hakijalle sähköpostilla.

Työaika: 6 h / pvä klo 9-18 välillä
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Kelpoisuusvaatimukset: vähintään 17-vuoden ikä. Harkinnanvaraisesti voidaan hyväksyä 16-vuotias hakija, jos hänellä on kokemusta vanhusten parissa työskentelystä (esim. tet-jakso hoivakodissa) tai hän on hakeutumassa hoiva-alan koulutukseen.

Tehtävässä edellytetään: reippautta, oma-aloitteisuutta ja kiinnostusta vanhusten kanssa toimimiseen.

Halutessasi tarkempaa tietoa tietystä yksiköstä, voi olla yhteydessä yksikön esimieheen puhelimitse.

Auroranmäki: Marjo Laurikainen 046 8772019
Espoonlahden hoivakoti: Hanna Aarnio 0405069310
Taavin muistipalvelukeskus: Anne Susiluoto 046 8773021
Kauklahden elä ja asu seniorikeskus: Inka Itävaara 0405091575
Viherlaakson muistipalvelukeskus: Heidi Leppänen 043 8255241
Leppävaaran elä ja asu -seniorikeskus Seela Moilanen 0438771693

Yksiköistä Järvenperässä sijaitsee Auroranmäki (os. Auroranmäki 6), Espoonlahdessa Espoonlahden hoivakoti (os. Merikansantie 4C), Mankkaalla Taavin muistipalvelukeskus (Nauhakuja 2), Kauklahdessa Kauklahden elä ja asu -seniorikeskus (os. Hansakartano 4), Viherlaaksossa Viherlaakson muistipalvelukeskus (Kuusiniemi 13-16) ja Leppävaarassa Leppävaaran elä asu -seniorikeskus (Säterinkatu 3).

Lisätietoja

https://www.espoo.fi/fi-FI/Seniorit/Seniorien_asuminen/Tehostettu_palveluasuminen/Espoon_kaupungin_hoivakodit

Tutustu työnantajaan

Tehtävästä lisätietoja antaa
Tiina Rasilainen
Osastonhoitaja
p. 0438271836

Espoon kaupunki, Sosiaali- ja terveystoimi, Vanhusten palvelut, Pitkäaikaishoito, Pitkäaikaishoidon resurssipalvelut
Osoite: Merikansantie 4C, 02320 Espoo

Espoo on lähes 300 000 ihmisen kotikaupunki. Suomen toiseksi suurimpana kaupunkina Espoo on elävä, kasvava, kehittyvä ja viihtyisä asuinpaikka.

Tarjoamme asukkaillemme monipuoliset palvelut, hyvät liikenneyhteydet, hyvin hoidetut viher- ja ulkoilualueet, hyvät koulutusmahdollisuudet ja monia muita ihmisten hyvinvoinnille tärkeitä asioita.

Espoossa yhdistyy huippuosaaminen, monipuolinen luonto sekä viihtyisät ja turvalliset asuinalueet. Me tarjoamme kannustavan työympäristön, jossa on erinomaiset mahdollisuudet työskennellä ja kehittyä.

Espoon kaupungin tavoitteena on osaava ja monimuotoinen henkilöstö, joka heijastaa espoolaista väestörakennetta. Rekrytoinnissa edistämme yhdenvertaisuutta ja tasa-arvoa.

Haluamme, että viihdyt Espoossa ja pääset kehittymään maan parhaiden osaajien joukossa.

Espoon kaupunki on savuton työpaikka.

Espoon kaupunki - Rökfri arbetsplats Espoon kaupunki - Ansvarig sommararbetsgivare