Barnomsorgs- och skolpsykolog - Mariehamns stad

Mariehamn är en växande sjöfartsstad med drygt 11.500 invånare och goda kommunikationer till både fasta Finland och Sverige. Med ett naturskönt läge, en hög kommunal servicenivå samt ett rikt kultur- och friluftsliv är Mariehamn en attraktiv stad att bo och arbeta i.

OM OSS
Mariehamns stads barnomsorg och grundskola ska ge alla barn utifrån ålder och individuella behov möjlighet till goda uppväxtvillkor i en trygg och stimulerande miljö. Det finns ca 1600 barn inom skola och barnomsorg.

DINA ARBETSUPPGIFTER
Du kommer att ingå i vårt elevvårdsteam som består av en barnomsorgs- och skolpsykolog förutom den utannonserade tjänsten, samt tre skolkuratorer. Teamet har en viktig roll i det elevvårdsarbete som bedrivs i verksamheterna.

Elevvårdsteamet har ett nära samarbete med andra instanser inom landskapet Åland, såsom Barn- och ungdomspsykiatriska mottagningen (BUP), läkare, kuratorer och sociala myndigheter.

DINA KVALIFIKATIONER OCH KOMPETENS
Behörighetskrav för tjänsten är legitimerad psykolog. Den som blir vald skall uppvisa hälsointyg och straffregisterutdrag.

Du trivs med att arbeta för barns- och ungas välmående. Integritet och intresse för att jobba i team är dina styrkor.

VILLKOR
Vi erbjuder tillsvidareanställning och tillämpar prövotid om sex månader. Arbetet är heltid och är för närvarande fördelat mellan grundskolorna (80%) och barnomsorgen (20%). Tjänsten kan börja omedelbart eller enligt överenskommelse och är tillsvidare.

Från 1.1.2021 kommer en gemensam organisation för alla Ålands barnomsorgs- och skolpsykologer (6 tjänster) att starta sin verksamhet.

ANSÖKAN
Vi ber dig söka platsen genom länken i denna annons för att underlätta vår hantering av inkomna ansökningar. Det är av största vikt att du är noggrann när du fyller i din ansökan då den bedöms gentemot andra sökande. Efter att du sökt första gången kan du logga in till ditt CV och uppdatera dina uppgifter samt ändra i det personliga brevet. Därmed kan du söka andra platser inom Mariehamns stad. Alla skickade ansökningar sparas under din inloggning.

REKRYTERINGSPROCESSEN
Urvalet sker fortlöpande och intervjuer kan påbörjas innan ansökningstidens slut.

Mariehamns stad inför användandet av arbetspsykologiska tester som en del vår metod för urval när vi rekryterar fördomsfritt och objektivt. Det ger alla sökande samma chans att visa upp sin kompetens och potential när de söker jobb via oss.

Varmt välkommen med din ansökan!

Läs mer

http://www.mariehamn.ax

Mer om arbetsgivaren

Bildningschef Kjell Nilsson, telefon +358(0)18531660 eller +358(0)4575392040. Frågor kan ställas via epost till, kjell.nilsson(at)mariehamn.ax
Barnomsorgs- och skolpsykolog Mikaela Mattson: mikaela.mattsson(at)mariehamn.ax

Mariehamns stad, Bildningssektorn
Adress: Pb 10, 22101 Mariehamn

Inom Mariehamns stad arbetar drygt 800 personer inom många olika branscher. Våra största verksamhetsområden är äldreomsorg, barnomsorg och undervisning, men vi arbetar också med frågor som gäller t.ex. stadsplanering, trafik, räddningstjänst, kultur, idrott och fritid.

I staden arbetar vi för att ge bästa möjliga service till de som bor, jobbar och studerar här - och till andra som behöver våra tjänster. Ett viktigt mål är också att kontinuerligt utveckla förvaltning, service och miljö för att även i fortsättningen vara en attraktiv stad för våra invånare och besökare.