Skip to main content
test
Barnomsorgs- och skolpsykologer - Mariehamns stad

Välkommen till Åland!

Livet på Åland är lite lättare, avstånden är korta till arbete, daghem och skolor. Den kommunala servicen är av hög kvalité, det finns mycket intressant att göra på fritiden trots att det bara bor 30 000 invånare på Åland. Kommunikationerna till fastlandet och till Sverige är goda. Den vackra naturen är en god orsak att bosätta sig på Åland, är du intresserad av idrott och kulturaktiviteter är utbudet mångsidigt och stort. Välkommen till ett lite enklare vardagsliv!

MARIEHAMNS STAD
I sjöfartsstaden Mariehamn, Ålands egen huvudstad, är havet alltid nära. Med ett rikt kultur- och friluftsliv, hög kommunal service och ett dynamiskt näringsliv är Mariehamn en attraktiv stad att bo och arbeta i. När avstånden är korta finns det mer tid för fritid. Antalet invånare är idag drygt 11 700 och målet är att växa ytterligare.

Mariehamns stad är en stor och modern arbetsgivare med cirka 800 anställda inom flera olika branscher. Vi arbetar för att ge våra invånare den bästa vardagen, samtidigt som vi utvecklar vår förvaltning och service så att vi även i fortsättningen är en attraktiv stad för våra invånare och besökare.

VÅR VERKSAMHET
Åland har en gemensam organisation för Ålands barnomsorgs- och skolpsykologer sedan 1.1.2021. Utgångspunkten är att barn och elever på Åland ska få en god och rättvis tillgång till barn- och elevhälsotjänster. Mariehamns bildningssektor är huvudman för Ålands barnomsorgs- och skolpsykologer.

ARBETSUPPGIFTER
Vår psykologorganisation för barnomsorg och grundskola behöver två nya medarbetare. Teamet som har totalt 6 tjänster arbetar med ärenden i olika distrikt på Åland, men ändå tillsammans i en organisation.

Organisationen är relativt ny och dina möjligheter till inflytande är stora. Det är nära mellan beslutsfattare och personal, de fysiska avstånden är korta både i jobbet och på fritiden. Den nya organisationen är kommunal och därför i mycket nära samarbete med barndagvården och skolorna på Åland.

Arbetet sköts enbart på svenska. Lönenivåerna har finska psykologförbundets rekommenderade lönenivåer som utgångspunkt. Den nya organisationen har en positiv grundinställning till fortbildning.

VILLKOR
Vi kan erbjuda tillsvidareanställning på heltid (eller deltid enligt överenskommelse). Sista ansökningsdag är den 30.11.2022. Tillträde enligt överenskommelse.

Varmt välkommen med din ansökan!

Läs mer

https://www.mariehamn.ax/barn-och-utbildning/alands-barnomsorgs-och-grundskolepsykologer

Mer om arbetsgivaren

Kontaktinformation

För mer information om arbetet och om Åland vänligen kontakta bildningschef Mikael Rosbäck, tel: +358 18 531660 eller mikael.rosback@mariehamn.ax.

Lär dig mer om oss

Mariehamns stad, Bildningssektorn

Inom Mariehamns stad arbetar drygt 800 personer inom många olika branscher. Våra största verksamhetsområden är äldreomsorg, barnomsorg och undervisning, men vi arbetar också med frågor som gäller t.ex. stadsplanering, trafik, räddningstjänst, kultur, idrott och fritid.

I staden arbetar vi för att ge bästa möjliga service till de som bor, jobbar och studerar här - och till andra som behöver våra tjänster. Ett viktigt mål är också att kontinuerligt utveckla förvaltning, service och miljö för att även i fortsättningen vara en attraktiv stad för våra invånare och besökare.


Adress: Elverksgatan 1, 22101 Mariehamn

Rekommenderade jobb