Barnskötare - Ingå kommun

Barnskötare - Ingå kommun

Vill du jobba i en havsnära, dynamisk och välmående kommun, bara en halvtimmes bilfärd från huvudstadsregionen? Bli en del av vår kunniga och motiverade personal som jobbar för att Ingå ska leva upp till sin slogan Glad i Ingå.

Småbarnspedagogiken i Ingå kommun söker en

BARNSKÖTARE

för tiden 25.11.2019-31.7.2020, preliminärt på Knattebo daghem.

Ingå kommuns småbarnspedagogik har som uppgift att erbjuda barnen trygga och varma människorelationer. I vår verksamhet koncentrerar vi oss på smågruppsverksamhet, att lära sig genom lek samt på att utveckla verksamhetskulturen. Som barnskötare arbetar du i team och har varierande vård- och fostringsuppgifter. Du deltar även i planering, förverkligande och utveckling av enhetens småbarnspedagogik.

Vi söker en entusiastisk och sensitiv person som vill vara med och arbeta för barnens bästa. Vi erbjuder en ansvarsfull uppgift i ett trevligt och nytänkande team i en kommun med en stark framtidstro, god ekonomi och utmärkt basservice. Som anställd vid Ingå kommun får du förutom en bra arbetsmiljö också bl.a. utökad företagshälsovård samt motions- och kulturpass.

Behörighetskravet för befattningen är minst behörighet i enlighet med lagen om småbarnspedagogik (540/2018). Den som anställs skall för arbetsgivaren uppvisa ett straffregisterutdrag enligt lagen om kontroll av brottslig bakgrund hos personer som arbetar med barn (504/2002). Lönesättning och arbetstid enligt AKTA, prövotid 4 månader.

Vi ser fram emot din ansökan, så skicka den och ditt CV senast 27.10.2019 via Kuntarekry!

Tilläggsuppgifter fås av daghemsföreståndare Marika Gröhn, +358 50 440 4098, fornamn.efternamn(at)inga.fi

Mer om arbetsgivaren

Tilläggsuppgifter fås av daghemsföreståndare Marika Gröhn, +358 50 440 4098, fornamn.efternamn(at)inga.fi

Inkoon kunta
Adress: Lilluddsvägen 5, 10210 Inkoo

Ingå är en kommun i landskapet Nyland med 5 600 invånare. Sommartid mångdubblas antalet, eftersom orten är populär bland sommargäster. Kommunen är tvåspråkig och erbjuder ett heltäckande nät av service – mitt i naturen, nära till allt.