test
Barnskötare inom småbarnspedagogik - Grankulla stad

Daghemmet Grankotten är ett medelstort daghem med ca 40-50 platser för hösten 2022. Vi söker nu en motiverad barnskötare till vår ambitiösa och glada arbetsgemenskap. Vi har grupper för 0-3-åringar och 3-5-åringar. I hela teamet jobbar fyra lärare och fyra barnskötare varav en barnskötare är resursperson som vikarierar semestrar och andra frånvaron, daghemsbiträde, egen kock och kök samt föreståndare som har två enheter. Hos oss blir du väl mött och får inlärning i dina arbetsuppgifter. Vårt arbetsteam jobbar med barnen i centrum, vi har mycket verksamhet både inomhus och utomhus. Vi är varje dag ute, oberoende väder.

Behörighetsvillkor:

Av sökande förutsätts grundexamen i pedagogisk verksamhet och handledning, grundexamen inom social- och hälsovårdsbranschen eller någon annan motsvarande lämplig examen där det ingår eller som kompletterats med tillräckligt omfattande examensdelar i vård, fostran och undervisning av barn (lagen om småbarnspedagogik 540/2018, 28 §, förordning 753/2018, 3 § och 4 §).

Goda kunskaper i svenska.

Vi förutsätter att straffregisterutdrag uppvisas (504/2002).

Flexibilitet, samarbetsförmåga och gott humör. Ett genuint intresse för barn.

Läs mer

https://www.kauniainen.fi/varhaiskasvatus-ja-koulutus/varhaiskasvatusyksikot/kunnallinen-varhaiskasvatus/daghemmet-grankotten/

Mer om arbetsgivaren

Kontaktinformation

Kristina Gustafsson tfn +358503771347
Chef för förskole- och småbarnspedagogisk enhet Grankotten
kristina.gustafsson@grankulla.fi

Lär dig mer om oss

Grankulla stad, Sivistystoimi, Varhaiskasvatus

Daghemmet Grankotten är ett medelstort daghem med ca 40-50 platser.


Adress: Brandkårsvägen 1-3, 02700 Kauniainen
Grankulla stad - Rökfri arbetsplats

Rekommenderade jobb