Skip to main content
test

Tjänster inom småbarnspedagogik i Borgå söker en barnskötare inom småbarnspedagogik till ett ordinarie arbetsavtalsförhållande från 1.8.2023 till klubbverksamhet.

Verksamhetsformer inom den öppna servicen är klubbverksamhet för barn samt familjecafé och -parkverksamhet. I klubbarna deltar barnen utan föräldrar och till park- och familjecafé verksamheten deltar barn och föräldrar tillsammans.

Borgå är en barnvänlig hemstad. Vi vill stöda barnen på uppväxtens och inlärningens stig. Den smidiga vardagen betyder inom småbarnspedagogiken mångsidiga verksamhetsmiljöer och goda verksamhetslokaler. Det innebär också utveckling av verksamheten, servicehandledning och multiprofessionellt samarbete. Vi utvecklar båda språkgrupper jämsides. Vi vill tillsammans med familjerna skapa goda rutiner i barnens vardag och förhållanden där barnen får göra saker tillsammans och lyckas.

Inom våra tjänster inom småbarnspedagogik här i Borgå gillar vi utveckling och vi har ett aktivt och aktuellt arbetsgrepp. Vi tar god hand om personalens kunnande och arbetsförhållandena. I vår kurskalender finns många utbildningar som personalen regelbundet kan delta i.

Kom med!

Behörighetskraven fastställs enligt lagen om småbarnspedagogik (540/2018). Kunskaper i båda inhemska språken ses som fördel.

Arbetstid 20t/ vecka. Lönen fastställs enligt AKTA.

Innan valet fastställs bör den som väljs visa upp ett brottsregisterutdrag i enlighet med lagen om kontroll av brottslig bakgrund hos personer som arbetar med barn (504/2002) samt ett godtagbart utlåtande över sitt hälsotillstånd innan prövotiden går ut. Prövotid är 6 månader.

Skicka din ansökan senast 13.2.2023 före kl. 15 via länken Sök nu.

Tilläggsinformation ger servicechef inom småbarnspedagogik Marjo Haapanen, tfn. 040 5278951

Läs mer

https://www.porvoo.fi/sv/fostran-och-utbildning/tjanster-inom-smabarnspedagogik/

Mer om arbetsgivaren

Kontaktinformation

Tilläggsinformation ger servicechef inom småbarnspedagogik Marjo Haapanen, tfn. 040 5278951

Lär dig mer om oss

Varhaiskasvatuspalvelut

Vackra, historiska och samtidigt moderna och pulserande Borgå är en livskraftig hemstad med över 50 000 invånare, som växer och utvecklas starkt. Här arbetar vi varje dag vi tillsammans för en bättre vardag och en hållbar morgondag.

Levande tvåspråkighet, omfattande serviceutbud och det centrala läget som metropolområdets östra centrum är hemligheten bakom stadens dragningskraft.

Det är viktigt för oss att var och en känner sig uppskattad. Ett meningsfullt arbete är grunden för vår personals välbefinnande. Vi uppmuntrar aktivt var och en att utveckla det egna kunnandet och arbetsbeskrivning. Hos oss hittar var och sin drömarbetsplats. Välkommen till Borgå – här gör människorna staden.


Adress: Porvoo, 06100 Porvoo
Borgå stad - Rökfri arbetsplats

Rekommenderade jobb