Skip to main content
test

Vill du vara med och utveckla småbarnspedagogiken i en varmhjärtad och omtänksam kommun?

Vi söker nu en svenskspråkig vikarie för BARNSKÖTARE INOM SMÅBARNSPEDAGOGIKEN till Södra Paipis daghem för tiden 24.10. - 31.12.2022.

Södra Paipis daghem är belägen på landsbygden i Södra Paipis skolbyggnad. I samma byggnad fungerar också förskolan och klasserna 1-6. Förskolan deltar i det nationella försöket med tvåårig förskoleundervisning, och erbjuder således förskoleundervisning och kompletterande småbarnspedagogik för både 5- och 6-åriga barn.

Du är den vi söker om du är rask, bemöter människor och tar hand om saker på ett öppet sätt och har genuin vilja att arbeta med barn. Vi uppskattar en positiv inställning till arbetet och goda kommunikationsfärdigheter. Vi erbjuder dig en trevlig arbetsmiljö och glada arbetskompisar.

Behörighetsvillkoren för befattningen är behörighet i enlighet med lagen om småbarnspedagogik (540/2018), dock så att ikraftträdande av 74 § och 75 § samt övergångsbestämmelser tas i beaktande. Vi förutsätter att du har goda kunskaper i svenska. Om behöriga sökande saknas, kan vi även beakta sökande som inte är behöriga men studerar inom branschen eller har lämplig arbetserfarenhet.

Lönen och villkoren för anställningsförhållandet bestäms enligt det allmänna kommunala tjänste- och arbetskollektivavtalet (AKTA). Prövotiden tillämpas. Den uppgiftsrelaterade lönen är 2348,08 €/mån. + eventuella tillägg. Den person som väljs, bör visa upp ett straffregisterutdrag enligt lagen om kontroll av brottslig bakgrund hos personer som arbetar med barn (504/2002).

Ansökningarna ska lämnas in senast 20.10.2022 kl. 16 via nedanstående länk eller på adressen https://www.sipoo.fi/sv/rekry. Studie- och arbetsintyg i original ska visas upp vid en eventuell intervju. Vi inleder intervjuerna redan under ansökningstiden, så skicka in din ansökan så snart som möjligt.

Läs mer

https://www.sipoo.fi/sv/servicekanal/sodra-paipis-daghem-och-forskola-2/
https://www.facebook.com/Sipoon-Varhaiskasvatus-Småbarnspedagogik-i-Sibbo-1674097542854481/

Mer om arbetsgivaren

Kontaktinformation

Mer information om uppgiften ger daghemsföreståndaren Camilla Sundberg 040 357 6767 eller camilla.sundberg(at)sibbo.fi.

Lär dig mer om oss

Bildningsavdelningen, Tjänster för småbarnspedagogik

I Sibbo finns det ypperliga möjligheter till arbete och boende. Det starkt växande Sibbo erbjuder sin personal en intressant och mångsidig arbetsmiljö. Vi satsar på fungerande arbetsmetoder, högklassiga tjänster samt på att engagera och öka välbefinnandet för såväl kommuninvånarna som hela personalen. Kommunen har cirka 1 200 personer i sin tjänst. Kom och jobba med oss!


Adress: Koulumäki 50, 04170 Paippinen
Sibbo kommun - Rökfri arbetsplats Sibbo kommun - Ansvarig sommararbetsgivare

Rekommenderade jobb