Barnskötare till Houtskärs daghem - Pargas stad

Vi söker en barnskötare inom småbarnspedagogik till Houtskärs daghem för tiden 1.9.2021-28.2.2022 med eventuell förlängning.

Uppgiften är inom enheten för småbarnspedagogik med första placering i Houtskär daghem.

Behörighetskrav enligt lagen om småbarnspedagogik (L540/2018). Lön 2212,84 € och arbetstid enligt AKTA. Prövotid 4 månader.

Den som väljs bör inom 30 dagar efter att beslutet delgivits uppvisa straffregisterutdrag.

_______________________________________

I Pargas finns 11 daghem, familjedagvårdare i eget hem, familjedaghem och lekparksverksamhet. Ca. 700 barn deltar i vår verksamhet.

Inom småbarnspedagogiken kan vi erbjuda stimulerande arbete i varierande grupper och miljöer. Alla våra verksamhetsställen är naturnära. Konceptet Gäddan och gänget är våra hållbarhetsambassadörer, som ytterligare hjälper oss att väcka barnets intresse för naturen, miljöfrågor, hållbar utveckling och sina egna rötter i skärgården. Vi använder aktivt våra gårdar och närmiljön som lärmiljö, t.ex. tre av våra daghem har egna kåtor på sina gårdar som används flitigt. Vi har också flera el-cyklar som ger oss mera möjligheter att upptäcka närmiljön. Vi följer en hållbar livsstil bland annat genom att kompostera och odla för att sedan tillreda skörden. Flerspråkighet och digitalisering är naturligt hos oss - en berikande självklarhet i vår verksamhet, vi har t.ex. flera tvåspråkiga verksamhetsställen.

Kom med och gör vår verksamhet ännu bättre!

Läs mer

http://www.pargas.fi
http://www.pargas.fi/sv/web/pargas/smabarnspedagogik

Mer om arbetsgivaren

Kontaktinformation

Tilläggsuppgifter ges av daghemsföreståndare Diana Mårtensson, tfn 040-4885702, e-post: diana.martensson@pargas.fi
Ansökan görs via Kuntarekry. Om du har problem med att lämna in din elektroniska ansökan, kontakta tfn 044 358 5973

Lär dig mer om oss

Pargas stad, Bildningsavdelningen, Enheten för småbarnspedagogik

Pargas är en unik tvåspråkig skärgårdsstad med drygt 15 500 invånare och omfattar stora delar av Skärgårdshavet med tusentals öar, holmar och skär. Här finner du både landsbygds- och småstadsmiljö. Stadens centrum ligger nära de stora städerna, avståndet till Åbo är 23 km.

Pargas stad har ca 1000 anställda i olika branscher. För oss är det viktigt att personalen känner meningsfullhet, glädje och gemenskap i arbetet. Vi ger möjlighet för de anställda att utveckla verksamheten och sig själva. Vi vågar vara kreativa och prova på nya saker i en lärande organisation.

I vårt gemensamma handlingsprogram för bildningsavdelningen har vi listat gemensamma tyngdpunktsområden för all vår verksamhet. I Pargas jobbar vi bland annat för en hållbar livsstil. Vi finns mitt i den unika och känsliga skärgårdsmiljön och vi vill därför vara föregångare inom eko-social bildning och hållbar utveckling. I vårt arbete använder vi oss aktivt av vår närmiljö så som närskogar, parker, havet och stränderna. För att alla pargasbor ska må bra behöver också vår personal må bra. Vi satsar på förebyggande arbete och använder oss av positiv psykologi och pedagogik i vårt arbete.


Adress: Näsbyvägen 241, 21760 Houtskari

Rekommenderade jobb