Barnskötarresurs - Loviisan kaupunki

Barnskötarresurs - Loviisan kaupunki

Småbarnspedagogiken i Lovisa söker en barnskötarresurs för tiden 1.8.2019 - 5.6.2020.

Vi söker barnskötarresurs till ett daghem i Lovisa stad. Som barnskötarresurs skulle du utgöra ett extrastöd i den dagliga verksamheten i barngruppen, samt vid behov arbeta enskilt med barn med särskilda behov av stöd. Du behöver vara flexibel, ansvarstagande och ha lätt för att kommunicera och samarbeta. Vi önskar att du behärskar både svenska och finska och har ett genuint intresse av att arbeta med barn i daghemsmiljö. Närvårdarexamen eller motsvarande är en förutsättning, tidigare erfarenhet en fördel.

Den som väljs till uppgiften bör innan arbetsförhållandet inleds förete ett brottsregisterutdrag i enlighet med lagen om kontroll av brottslig bakgrund hos personer som arbetar med barn (504/2002) samt visa upp ett godtagbart läkarintyg över hälsotillståndet inom 30 dagar från tillkännagivandet av beslutet om valet.

Den uppgiftsrelaterade månadslönen är 2088,44 € och vid besättandet av uppgifterna tillämpas en prövotid på fyra månader.

Lämna in din ansökan med bifogade studie- och arbetsintyg via kommunrekry.fi senast 28.5.2019 kl. 12.

Läs mer

http://www.lovisa.fi

Tilläggsuppgifter ger chefen för småbarnspedagogik Sofia Hoff tfn 044 349 3132.

Småbarnspedagogik
Adress: Lovisa

Kom och jobba i Finlands bästa småstad!
I Lovisa bor 15 000 aktiva och deltagande invånare. I Lovisa hittar du en havsnära boendeidyll, livskraftiga byar och en fridfull natur. Stadens cirka 1 000 anställda erbjuder människonära och företagsvänlig service på två språk.

Mer om arbetsgivaren