Befattning som sjukskötare vid hemvården - Raseborg stad

Raseborgs stad söker en sjukskötare till hemvården (Karis).

Har du sjukskötarutbildning, gillar att anta utmaningar och kan jobba självständigt? Ifall denna beskrivning passar in på dig har vi kanske ett jobb att erbjuda just dig. Jobbet innefattar ett helhetsansvar av klienternas vård och omsorg, ansvar för läkemedelsbehandling, blodprovstagning samt samarbete med läkare och andra samarbetsparter. Du fungerar också som stöd för närvårdarna i arbetsgruppen.

Behörighetskrav: Registrerad sjukskötare med intresse för äldreomsorg och rehabilitering. Du bör ha goda kunskaper i det ena inhemska språket, nöjaktiga i det andra förutsätts. Vi förväntar oss att du har social kompetens, förmåga att ta eget ansvar och att du ser positivt på nytänkande och förändring. Körkort och möjlighet att använda egen bil krävs.
Lönesättning enligt AKTA och arbetsvärdering. Prövotid 6 månader.

Raseborg tillämpar vaccinationskrav för personalen fr.o.m. 1.3.2018 enligt § 48 i lagen om smittsamma sjukdomar.

Mera information ges av områdesansvarig Annica Anderbom, tfn 019 289 3488.

Ansökan görs elektroniskt via www.kuntarekry.fi, arbetsnyckel 332374. Ansökningstiden går ut 27.1.2021 kl. 15.00.

Raseborgs stad är en rökfri arbetsplats.

Läs mer

http://www.raseborg.fi

Mer om arbetsgivaren

Mera information ges av områdesansvarig Annica Anderbom, tfn 019 289 3488.

Hemvård
Adress: Karis, 10300 Karjaa

Raseborgs stad är belägen halvvägs mellan Helsingfors och Åbo, med bra boende, kommunikationer och pendlingsmöjligheter. Staden bildades 2009 av Ekenäs stad, Karis stad och Pojo kommun. Staden har omkring 28 000 invånare, varav 65 procent är svenskspråkiga och 31,5 procent finskspråkiga. Den natursköna skärgården, bruken i Billnäs och Fiskars samt Svartå slott är utmärkande för staden. Här är tryggt att leva och bo. Staden är regionens största arbetsgivare med cirka 1 900 anställda. Staden är en rökfri arbetsplats.

Raseborg stad - Rökfri arbetsplats Raseborg stad - UNICEF en barnvänlig kommun