BGT-lehtorin viransijaisuus - Ylöjärven kaupunki

Ylöjärven kaupungin perusopetuksessa, Kauraslammen koulussa on haettavana biologian, maantiedon ja terveystiedon lehtorin viransijaisuus ajalle 9.8.21-3.10.21. Opetustunteja 26h/vko.

Kauraslammen koulu on 1-9 luokkien koulu, jossa on yhteensä noin 1 200 oppilasta. Koulumme sijaitsee Ylöjärven kaupungin keskusta-alueella ja toimimme kolmessa eri toimipisteessä.

Haemme taitavaa pedagogia biologian, maantiedon ja terveystiedon tiimiin sekä Kauraslammen työyhteisöön.

Edellytämme halukkuutta toimia tiiviissä yhteistyössä muiden opettajien kanssa mm. tiimissä, samanaikaisopetuksessa, projekteissa jne.

Arvostamme hyviä työyhteisötaitoja.

Opettajien kelpoisuusehdot määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen nro 986/98 mukaisesti.
Mikäli hakijoissa ei ole kelpoisia hakijoita, ei-kelpoiset hakijat huomioidaan.

Muut tiedot:
Palkkaus ja palvelussuhteen ehdot määräytyvät OVTES:n mukaan. Tehtävää täytettäessä noudatetaan maksimikoeaikaa (korkeintaan puolet virkasuhteen kestosta). Valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä voimassaoleva rikostaustaote.

Hakuaika päättyy 1.8.2021 klo 12.00.

Lisätietoja ja hakulomake löytyvät rekrytointiohjelmasta www.kuntarekry.fi.

Lisätietoja

https://peda.net/ylöjärvi/peruskoulut/kkl

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antaa Kauraslammen koulun rehtori Satu Lahtinen (satu.lahtinen@ylojarvi.fi)

Lisätietoja

Ylöjärven kaupunki, Sivistysosasto

Ylöjärvi on nuorekas ja vireä, 33 000 asukkaan kasvukaupunki Tampereen kaupunkiseudulla. Meillä on aktiivisen kehittämisen ilmapiiri ja panostamme henkilöstömme osaamiseen sekä hyvinvointiin. Työnantajana Ylöjärven kaupunki arvostaa työntekijöidensä terveitä elintapoja.


Osoite: Kuusistontie 1, 33480 Ylöjärvi
Ylöjärven kaupunki - Rökfri arbetsplats

Rekommenderade jobb