Skip to main content
test
Biblioteksfunktionär - Kimitoöns kommun

Vi söker en BIBLIOTEKTSFUNKTIONÄR till Kimitoöns kommunbibliotek för fast anställning fr.o.m. 8.1.2024.

Om du känner igen dig i flera av de här beskrivande punkterna kan du vara den person vi söker:

- du känner till bibliotekets vardag med dess många olika uppgifter och lär dig gärna nya saker - inhemsk litteratur ligger dig varmt om hjärtat - du är intresserad av digitala tjänster och handleder gärna andra - det läsfrämjande arbetet är viktigt för dig - du trivs att arbeta både med barn och med seniorer.

Vi söker dig som tycker om att arbeta i team, har god samarbetsförmåga, är serviceinriktad, kan arbeta självständigt och ta egna initiativ.

Biblioteksfunktionärens huvudsakliga arbetsplats är Dalsbruks bibliotek, men inkluderar vid behov också arbetsturer inom bibliotekets övriga verksamhetspunkter.

Som fördel räknas lämplig högskoleexamen eller examen på institutnivå, där det ingår eller utöver vilken har avlagts 35 studieveckor/60 studiepoäng i studier i biblioteks- och informationstjänst eller lämplig grundexamen inom biblioteksväsendet. Vi förutsätter goda muntliga och skriftliga kunskaper i båda inhemska språken.

Vi tillämpar en prövotid på fyra månader. Den som väljs ska visa upp ett godtagbart intyg över sitt hälsotillstånd innan arbetet inleds. Arbetet inleds den 8.1.2024 eller enligt avtal.

Läs mer

https://www.kimitoon.fi/
https://www.visitkimitoon.fi/

Mer om arbetsgivaren

Kontaktinformation

bibliotekschef Eija Sjöblom, tel. 040 188 3783, eija.sjoblom@kimitoon.fi

Lär dig mer om oss

Kemiönsaaren kunta

Kimitoön är en framåtsträvande, tvåspråkig skärgårdskommun med 6 550 invånare. Framtida livskraft och välmående invånare är vårt gemensamma uppdrag. Vi tror på ett öppet, aktivt och utvecklande arbetssätt.

Kimitoöns kommun är en rökfri kommun.


Adress: Vretavägen 19, 25700 Kemiö
Kimitoöns kommun - Rökfri arbetsplats

Rekommenderade jobb