Bildningschef - Kimitoöns kommun

Vi söker en BILDNINGSCHEF - Välkommen på jobb till Kimitoön!

Vi söker dig som har ett intresse att vara med och skapa framtidens bildningskommun, där bildningens roll förstärks och förändras. Vi söker en innovativ, samarbetande och driven person, som ser möjligheter framom utmaningar. Till bildningen hör småbarnspedagogik, grundläggande utbildning på två språk, vårt gymnasium med marin inriktning, fritt bildningsarbete, bibliotek, fritid och kultur.

Du arbetar jämsides med pedagogik, ekonomi, digitaliseringsfrågor och samhällsutveckling. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att jobba brett och med flera olika agendor samtidigt. Bildningschefen är en viktig del av kommunens strategiska ledning och vi tror att uppdraget kommer att leva i takt med att kommunernas roll och uppgift förändras.

Kommunikationen är viktig, både som en framgångsfaktor för hela kommunen, och i den egna organisationen och mot olika samarbetsparter. Vi ser gärna att du har lätt för att uttrycka dig både skriftligt och muntligt.
Vi förutsätter att du har lämplig högre högskoleexamen samt utmärkta kunskaper i det ena inhemska språket och goda kunskaper i det andra.
Vi tillämpar en prövotid på sex månader och vi behöver få ett läkarintyg över ditt hälsotillstånd. Vi tillämpar AKTA gällande tjänsteförhållandet och lönesättningen. I vårt arbetssätt ger vi möjlighet till distansarbete enligt överenskommelse. Arbetet börjar enligt överenskommelse. Kimitoön är en rökfri kommun.

Vi ser fram emot din ansökan!

Läs mer

https://www.kimitoon.fi/
https://www.visitkimitoon.fi/

Mer om arbetsgivaren

Kontaktinformation

Kommundirektör Erika Strandberg svarar på frågor och nås på tfn 050 571 5291 och per e-post på adressen erika.strandberg@kimitoon.fi

Lär dig mer om oss

Kimitoöns kommun

Kimitoön är en framåtsträvande, tvåspråkig skärgårdskommun med 6 600 invånare. Framtida livskraft och välmående invånare är vårt gemensamma uppdrag. Vi tror på ett öppet, aktivt och utvecklande arbetssätt. Kimitoöns kommun är en rökfri kommun.


Adress: Vretavägen 19, 25700 Kemiö
Kimitoöns kommun - Rökfri arbetsplats

Rekommenderade jobb