Bioanalyytikko, keikka- ja sijaistyöhakemus, Pohde

Ansök senast  31.12.2025 14:30

Bioanalyytikko tai alan opiskelija, joka etsit töitä ja haluat kehittää osaamistasi erilaisten työmahdollisuuksien kautta. Tervetuloa työskentelemään Pohteelle (Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialueelle).

Haluatko olla osana erikoissairaanhoidon moniammatillista tiimiä? Olet tiimityöskentelytaitoinen, mutta kykenet myös itsenäiseen ja vastuulliseen työskentelyyn? Miltä tuntuisi työskennellä erikoissairaanhoidon puolella patologian- tai kliinisen neurofysiologian laboratoriossa (KNF) tai kenties olla osa tutkimusryhmää. Pyydämme hakijoita haastatteluun yksiköistä tulleiden työtekijätarpeiden mukaan. Lähettämällä hakemuksesi jo tänään olet mukana saamassa viestejä avautuvista työtarjouksista.

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) mukainen laillistus tai vastaava aikaisempi rekisteröinti. Bioanalyytikko opiskelijalla tulee olla suoritettuna vähintään 140 opintopistettä.

Kaikilta hakijoiltamme tarkistamme henkilöllisyyden lisäksi hakemuksessa mainitut tiedot oikeiksi. Ota siis mukaasi alkuperäiset työ- ja tutkintotodistukset. Opiskelijoiden tulee tuoda haastatteluun mukaan oikeaksi todistettu opintorekisteriote, jossa näkyy läsnäolo opinnoissa, suoritetut opintopisteet sekä ensiapu suoritus. Jos sinulla on aikaisempaa alan työkokemusta, niin lisää hakemukseesi esimiestasoisen suosittelijan yhteystiedot. Soitamme aina suosittelijatiedot viimeisestä työpaikasta.

Henkilöstön rokotussuojan osalta noudatamme työn ja tartuntatautilain edellyttämää rokotussuojaa.


Läs mer

http://www.pohde.fi

Kontaktuppgifter

Lisätietoja: Pohteen rekrytointiyksikkö

sähköpostitse: rekrytointi@ppshp.fi

Lämna in en vikarieansökan

Organisationer jobb

Arbetsgivare Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialue vastaa alueen julkisista sosiaali-, terveys-ja pelastuspalveluista 1.1.2023 alkaen. Hyvinvointialueella työskentelevät 18 000 työntekijää tarjoavat asukkaille entistä yhtenäisempiä sosiaali-, terveys-ja pelastusalan palveluita. Alan ammattilaisille tarjoamme tiiviimmän yhteistyöverkoston ja uuden tavan kehittää palveluita. Budjettimme on noin 1,7 miljardia euroa. Läs om arbetsgivare