Skip to main content
test
Biologi luontoselvityksiin - FCG Grupp

FCG Finnish Consulting Groupin ympäristöselvitysten liiketoiminta etsii koko valtakunnassa arvostettuun tiimiinsä

BIOLOGI LUONTOSELVITYKSIIN

Meillä FCG Finnish Consulting Groupissa on ilo olla mukana suurissa tuulivoima- ja sähkönsiirtohankkeissa, joihin liittyen teemme muun muassa ympäristövaikutusten arviointeja. Ja tämä on se kohta, jossa juuri sinä tulet kuvioon mukaan!

Ympäristöselvitysliiketoiminnassa työskentelee yli 50 henkilöä. Palvelemme asiakkaitamme lakisääteisten ympäristövelvoitteiden täyttämisessä ja tuotamme heille lisäarvoa päätöksentekoa varten. Panostamme henkilöstömme asiantuntemukseen, jotta voimme jatkuvasti tuottaa parasta mahdollisia tieteeseen nojaavaa, puolueetonta ympäristöasiantuntijuutta.

Etsimme ihmistä, joka:
• Asuu alueella, josta työskentely onnistuu näppärästi FCG:n paikallistoimistoon kuten Oulu tai Vaasa
• Hallitsee muuttolintujen seurantaan liittyvät lainalaisuudet ja laskennat.
• Kykenee tekemään pesimälinnustoselvityksiä, pöllökuuntelua ja metsäkanalintujen soidinpaikkainventointeja
• Lentävien lisäksi tunnistat myös horsmat, saniaiset sekä tunnistat suoekosysteemin eroavaisuudet (olet ehkä erikoistunut johonkin näistä)
• On koulutukseltaan biologi, ekologi, luontokartoittaja tai muutoin luontoselvitysten parissa pätevöitynyt, on ehkä aiemmin työskennellyt konsulttina tai viranomaisena tai laatinut ympäristövaikutusten arviointia.
• Erityinen luonto-osaaminen ja harrastuneisuus katsotaan eduksi.

Tehtävässä solmitaan lähtökohtaisesti 12kk määräaikainen sopimus. Todennäköisesti pystymme vakinaistamaan tehtävän määräaikaisuuden jälkeen.

Entä mitä me tarjoamme? Tulevaisuutta luotaavan ja rakentavan työn sekä uudistuvan ja hyvien ihmisten työyhteisön. Uskomme itseohjautuvuuteen ja ammatillisen kehittymisen paikkojen tarjoamiseen. Nauramme paljon ja tuemme toisiamme.

Olemme myös Great Place to Work -sertifioitu työpaikka. Toimimme ketterien periaatteiden mukaisesti ja odotamme myös sinulta itseohjautuvuutta, systemaattisuutta sekä ennen kaikkea asiakassuuntautuneisuutta. Tarvittaessa koulutamme ja tuemme sinua kehittymään alasi parhaaksi asiantuntijaksi ja projektityön ammattilaiseksi. Käytössäsi on myös inhouse coachimme, jotka tukevat uralla kehittymistäsi ja ratkaisevat kanssasi arjen ongelmia.

Miltä tämä kuulostaa? Olisiko sinun osaamisesi ja meidän tapamme toimia hyvä match?

Tutustu työnantajaan
  • FCG Finnish Consulting Group Oy
  • Työpaikka
  • 217
  • Sopimuksen mukaan
  • 15.6.2022 - 15.8.2022 23:00
  • KuntaOuluVaasa

Yhteystietomme

Olisitko oikea ihminen meille? Kiinnostuitko? Jos haluat kysyä lisää, voit olla yhteydessä johtaja Ville Nikkilään (p. 040 516 1828, e. ville.nikkila@fcg.fi). Hae tehtävään vapaamuotoisella hakemuksella ja CV:llä sivujemme kautta 15.8.2022 kello 23 mennessä. Ole kuitenkin ripeä, aloitamme haastattelut hakuprosessin aikana ja pyrimme täyttämään paikat mahdollisimman pian.

Lisätietoja

FCG – Hyvän elämän tekijät!

FCG Finnish Consulting Group on Suomen suurimpia konsulttialan yrityksiä. Me FCG:llä luomme sujuvaa, turvallista ja tasavertaista arkea Suomessa ja maailmalla. Olemme kuntien, yritysten ja yhteisöjen kumppani monialaisessa yhdyskuntasuunnittelussa, osaamisen kehittämisessä, hyvän hallinnon edistämisessä ja ohjelmistokehityksessä. Työskentelemme kansainvälisten rahoituslaitosten ja ministeriöiden kanssa edistääksemme parempaa elämää myös kehittyvissä maissa. Konsernissa työskentelee 800 osaajaa ympäri maailman. Liikevaihtomme vuonna 2021 oli 71 miljoonaa euroa. www.fcg.fi

Rekommenderade jobb