Biologian ja maantiedon lehtori, määräaikainen - Paltamon kunta

Biologian ja maantiedon lehtori, määräaikainen - Paltamon kunta

Haemme Korpitien kouluun ja Paltamon lukioon biologian ja maantiedon lehtoria määräaikaiseen virkaan ajalle 1.8.2019 - 31.1.2020. Työ jatkuu mahdollisesti 31.7.2020 saakka. Opetettavina aineina ovat biologia, maantiede ja terveystieto. Opetustunteja on sekä peruskoulussa että lukiossa. Arvostamme vahvaa pedagogista osaamista, kokemusta sähköisistä oppimisympäristöistä sekä hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja. Tarjoamme haasteellisen ja mielenkiintoisen työn mukavassa työyhteisössä.

Kelpoisuusehdot määräytyvät asetuksen opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista nro 986/1998 mukaisesti. Palkkaus ja muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät OVTES:n mukaan. Koeaika on kolme kuukautta. Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä. Tehtävään valitun on toimitettava nähtäväksi todistus terveydentilastaan sekä lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote.

Hakemukset tulee toimittaa Kuntarekry-palvelun kautta 31.5.2019 klo 12.00 mennessä.

Haastattelut järjestetään viikolla 23.

Läs mer

http://www.paltamonkunta.fi

Rehtori Teuvo Heikura, p. 044 288 5426, teuvo.heikura@paltamo.fi

Paltamon kunta, Sivistyspalvelut
Adress: Vaarankyläntie 7, 88300 Paltamo

Paltamon kunta on 3 400 asukkaan pitäjä Oulujärven koillisrannalla. Kainuun emäpitäjässä poltettiin tervaa ja käytiin tervakauppaa jo 1600-luvulla. Jättiläisten Paltamo kasvaa ja menestyy metsästä, Kainuun merestä ja maaperästä. Meillä on tapana etsiä ratkaisuja ja keskittyä mahdollisuuksiin, olla yritteliäitä ja rohkeita. Tarjoamme nelivuodenaikaisen maiseman niin pienille kuin suurille elää ja yrittää. Jättiläisten Paltamossa tehdään tekoja suurella sydämellä. Paltamon kunta on savuton työpaikka.

Mer om arbetsgivaren