Skip to main content
test
Biologian ja maantiedon tuntiopettajan sijaisuus - Keuruun kaupunki

Keuruun kaupungin perusopetukseen haetaan biologian ja maantiedon tuntiopettajan sijaista ajalle 6.3.-3.6.2023.
Tehtävän sijoituspaikkana on Keuruun yhteiskoulun yläkoulu. Tehtävään kuuluu yläkoulun tunteja, pääasiassa biologiaa, yhteensä 15 h/viikko sekä yksi lukion terveystieto 3 -kurssi ajalla 5.4.-3.6., jolloin tunteja viikossa 15 / yläkoulu ja 5 / lukio.

Tehtävässä edellytetään opetustoimen henkilöstön kelpoisuusasetuksen 986/1998 mukainen kelpoisuus.
Tehtävässä noudatetaan 1 kk:n koeaikaa.

Valitun on ennen työn aloittamista toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä esitettävä nähtäväksi lain 504/2002 mukainen hyväksyttävä rikosrekisteriote (laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä).

Hakemukset pyydetään 5.2.2023 mennessä.

Lisätietoja

http://www.keuruu.fi
https://peda.net/keuruu/keuyk

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Rehtori Jukka Oikarinen, puh. 040 5135 822 tai jukka.oikarinen@keuruu.fi

Lisätietoja

Keuruun kaupunki, Kasvun ja hyvinvoinnin palvelut, Perusopetus

Keuruu sijaitsee läntisessä Keski-Suomessa. Keuruulla on tarjolla modernia keskusta-asumista, upeita ranta-alueita ja lisäksi vehreää maaseutua. Asukasluku on n. 9500. Monipuolinen kulttuuritarjonta ja liikunta- ja ulkoilumahdollisuudet tuovat valinnanvaraa perheiden ja matkailijoiden vapaa-aikaan ja rentoutumiseen.

Kasvun ja hyvinvoinnin palvelujen (ent. sivistyspalvelut) toimialalla tuotetaan, edistetään ja kehitetään kasvatus-, opetus-, koulutus-, kirjasto- ja vapaa-aikapalveluja (liikunta-, nuoriso-, kulttuuri- ja hyvinvointipalvelut) yhteistyössä kuntalaisten, järjestöjen, yhteisöjen ja laitosten kanssa.

Keuruulla on lapsille viihtyisä ja hyvä kasvuympäristö sekä kattava kouluverkosto. Keuruu luo kansalais- ja musiikkiopistoineen erinomaiset puitteet elinikäiselle oppimiselle.

Keuruun kaupunki on savuton työpaikka.


Osoite: Jussi Rainiontie 5 A, 42700 Keuruu
Keuruun kaupunki - Rökfri arbetsplats Keuruun kaupunki - UNICEF en barnvänlig kommun

Rekommenderade jobb