Skip to main content
test
Biologian ja maantieteen lehtori - Iin kunta

Iin kunnan opetuspalveluihin haetaan biologian ja maantieteen päätoimista lehtoria ajalle 8.8.2022-17.10.2022 (Iin lukio). Kyseessä on opintovapaan sijaisuus.

Iin lukion toiminta-ajatus on: "Vankalta perinteiseltä pohjalta luottavaisena tulevaisuuteen." Kehitämme aktiivisesti oppilaitoksemme toimintaa painottaen kansainvälisyyttä, kestävää kehitystä sekä opiskelijoiden ja henkilökunnan hyvinvointia.

Opettajan kelpoisuusvaatimukset määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen (986/98) mukaisesti. Palkkaus ja palvelussuhteen ehdot määräytyvät voimassa olevan OVTES:n mukaan. Valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote.

Haastattelut pidetään 1.8.2022.
Haastattelun yhteydessä hakijan tulee esittää alkuperäiset kelpoisuuden osoittamat todistukset. Valinta tehdään painottaen haastattelussa esille nousevia henkilökohtaisia ominaisuuksia ja vuorovaikutustaitoja.

Lisätietoja

http://www.ii.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Iin lukion rehtori Tuomas Kulha, tuomas.kulha@ii.fi

Lisätietoja

Iin kunta, Opetus- ja varhaiskasvatuspalvelut, Opetuspalvelut, Iin lukio

Ii on noin 10 000 asukkaan kunta Perämeren rannalla. Kunnan vahvuuksiin ja strategiaan kuuluu ilmastotyö ja kestävän kehityksen mukainen toiminta. Kunta on sitoutunut vähentämään hiilidioksidi päästöjä ja toimimaan kaikin tavoin ilmastomyönteisesti. Kestävän kehityksen mukaisessa toiminnassa kunta on edelläkävijä monella mittarilla mitattuna. Kunta on saanut useita kansainvälisiä tunnustuksia ja voittanut palkintoja ilmastotyöstään.

Iin kunta on savuton kunta!


Osoite: Valtarintie 11, 91100 Ii
Iin kunta - Rökfri arbetsplats

Rekommenderade jobb