Biträdande avdelningsskötare - Lohjan kaupunki

Är du den person vi söker?

Vi söker en biträdande avdelningsskötare inom den öppna sjukvården för fast anställning.

Vår biträdande avdelningsskötare samarbetar smidigt med avdelningsskötaren, de anställda samt andra samverkansgrupper. Din arbetsbeskrivning inkluderar utöver enhetens (icke-brådskande och brådskande mottagning) dagliga ledning även kliniskt vårdarbete. En del av din arbetstid är kliniskt vårdarbete, men mestadels administrativt arbete.

Du vikarierar för avdelningsskötaren under semestertider och då är du chef för cirka 60 professionella medarbetare. Därför ser vi gärna att du har erfarenhet av chefsarbete och är bland annat förtrogen med de goda modeller som gäller schemaläggning. Som arbetspar till avdelningsskötaren leder du din arbetsgemenskap mot de mål som anges i strategin. Du är öppen för förändringar och förändringsledning är inte ett helt främmande koncept för dig.

Vårt dagliga arbete är ibland hektiskt och tidigare planerade uppgifter kan ändras många gånger under dagen. Vi önskar att du upplever detta som din naturliga arbetsmiljö och att du kan hitta snabba och konsekventa lösningar. Du har teamkänsla och attityd, dokumentation om ett aktivt och lösningsfokuserat arbete.

Vi erbjuder dig en fast anställning i vår ypperliga arbetsgemenskap. Vi har lyckats med våra mål att förbättra vår kundtjänst och vårdkvalitet. Ett exempel på detta är att vårt kundnöjdhetsindex är på en utmärkt nivå. Dessutom erbjuder vi ett starkt kollegialt stöd för ditt chefsarbete så att du modigt kan utmana och utveckla dig själv. Staden utvecklar och stödjer också aktivt och systematiskt chefsarbetet och är genuint intresserad av hur de anställda mår.

Om du identifierade dig själv i vår beskrivning, meddela oss genom att skicka ett meddelande till oss i form av en ansökan. Om det är något du funderar på vår annons, tveka inte att kontakta din blivande chef, avdelningsskötaren inom den öppna sjukvården Johanna Grotell. Du kan skicka ett meddelande antingen via e-post till johanna.grotell@lohja.fi eller ringa 044 3740414.

Du ska ha legitimering enligt lagen om yrkesutbildade personer inom hälso- och sjukvården (559/94) samt ett vaccinationsskydd enligt 48 § i lagen om smittsamma sjukdomar. Rekommenderad behörighet är lämplig högre examen på högskolenivå eller lägre examen på högskolenivå eller examen på lägsta högre nivå kompletterad med lämpliga ledarskaps- eller förvaltningsstudier eller så att de ingår i examen.

Lönen 2863,96€/mån.,enligt AKTA. När befattningen tillsätts tillämpas en prövotid på sex (6) månader. Den valda ska lämna in ett intyg över sitt hälsotillstånd från Keski-Uudenmaan Työterveys Oy:s verksamhetsställe i Lojo. Av de anställda krävs ett vaccinationsskydd enligt 48 § i lagen om smittsamma sjukdomar.

Intervjuerna hålls veckan 7.

Lojo stad är en rökfri arbetsplats.

Mer om arbetsgivaren

Vi ber att sökande i fösta hand lämnar in en elektronisk ansökan på adressen www.kuntarekry.fi inom utsatt tid. Du kan också lämna in en skriftlig ansökan med bifogade kopior av examensbetyg senast 12.2.2021 kl. 15.00 till adressen: Lojo stad/Lojo rekrytering, PB 71, 08101 Lojo. Märk kuvertet LOH-09-2-21. Skriftliga ansökningar återsänds inte.

Lojo stad, Läkar- och skötartjänster
Adress: Ojamogatan 36, 08100 Lohja

Lohjan kaupunki - Rökfri arbetsplats