Biträdande avdelningsskötare vid HVC bäddavdelning - Raseborg stad

Raseborgs stad söker en biträdande avdelningsskötare till hälsovårdscentralens bäddavdelning.

Ansvarsområden
Till dina arbetsuppgifter hör att tillsammans med enhetschefen leda och utveckla verksamheten på hälsovårdscentralens bäddavdelning i Raseborg samt delta i det dagliga vårdarbetet på avdelningen.

Behörighetskrav
Vi söker dig som är sjukskötare YH eller motsvarande. Du får gärna ha tidigare erfarenhet av ledarskapsuppgifter. Mångsidig arbetserfarenhet inom branschen är meriterande, likaså insikt i hur verksamheten kan utvecklas. Goda kunskaper i det ena inhemska språket och nöjaktiga i det andra förutsätts.
Lönesättning enligt AKTA och arbetsvärdering. Prövotid 6 månader.

Raseborgs stad tillämpar vaccinationskrav fr.o.m. 1.3.2018 enligt § 48 i lagen om smittsamma sjukdomar.

Personliga egenskaper
Vi förväntar oss att du har social kompetens, förmåga att ta eget ansvar och att du ser positivt på nytänkande och förändring. Du är innovativ och har en förmåga att handleda, uppmuntra och inspirera dina medarbetare. Du har utöver detta en förmåga att se helheter, god samarbetsförmåga, kännedom om branschen samt goda ledarskapsegenskaper.

Mera information ges av enhetschef Carina Kass-Lundström, tfn 019 289 3068.

Ansökan
Ansökan görs via www.kuntarekry.fi, arbetsnyckel 332125. Ansökningstiden går ut 27.1.2021 kl. 15.00.

Raseborgs stad är en rökfri arbetsplats.

Läs mer

http://www.raseborg.fi

Mer om arbetsgivaren

Mera information ges av enhetschef Carina Kass-Lundström, tfn 019 289 3068.

HVC bäddavdelning
Adress: Sjukhusgränd 1, 10600 Tammisaari

Raseborgs stad är belägen halvvägs mellan Helsingfors och Åbo, med bra boende, kommunikationer och pendlingsmöjligheter. Staden bildades 2009 av Ekenäs stad, Karis stad och Pojo kommun. Staden har omkring 28 000 invånare, varav 65 procent är svenskspråkiga och 31,5 procent finskspråkiga. Den natursköna skärgården, bruken i Billnäs och Fiskars samt Svartå slott är utmärkande för staden. Här är tryggt att leva och bo. Staden är regionens största arbetsgivare med cirka 1 900 anställda. Staden är en rökfri arbetsplats.

Raseborg stad - Rökfri arbetsplats Raseborg stad - UNICEF en barnvänlig kommun