Biträdande övertandläkare, tjänst - Borgå stad

Biträdande övertandläkare, tjänst - Borgå stad

Borgå stads social- och hälsovårdssektor söker en biträdande övertandläkare till ordinarie tjänst, med tandreglering som ansvarsområde, från 1.8.2019.

Behörighetskravet är utbildning som specialtandläkare inom tandreglering. Arbetsuppgifterna är mångsidiga och omfattar hela befolkningen. Vi använder datasystemet Effica, så som hela hälsocentralen.

Lönesättningen och arbetsvillkoren fastställs enligt AKTA:s läkaravtal och erfarenheten.

Innan valet fastställs bör den som väljs till arbetet visa upp ett godtagbart utlåtande om sitt hälsotillstånd. Prövotiden är 6 månader. För uppgiften krävs vaccinationsskydd som avses i 48 § i lagen om smittsamma sjukdomar.

Skicka din ansökan senast 3.6.2019 kl. 9.00 via länken Sök nu. Bifoga ditt CV till ansökan.

Läs mer

http://www.borga.fi

Ytterligare information ger övertandläkare Sari Holmberg tfn (019) 520 4303, 0400 479 303, sari.holmberg@porvoo.fi

Enheten för munhälsovård
Adress: Borgå

Vackra och historiska Borgå är en stad som hela tiden växer och utvecklas. Borgå är också drömmarnas hemstad för över 50 000 invånare.
Levande tvåspråkighet, omfattande serviceutbud och läget som metropolområdets östra centrum gör vår stad till en lockande arbetsplats och bostadsort.
Borgå stad sysselsätter ca 3 500 personer i mångsidiga uppgifter och är den största arbetsgivaren i östra Nyland. Vi satsar på våra anställdas välbefinnande, erbjuder mångsidiga motionsmöjligheter och uppmuntrar våra anställda att utveckla sina egna kunskaper och arbetsuppgifter. Borgå stad är en rökfri arbetsplats.
Sök till oss. Människorna gör staden!

Mer om arbetsgivaren