Byggnadschef - Nykarleby stad

Vi söker dig som vill vara med och utveckla fastighetsförvaltningen i Nykarleby stad som byggnadschef.

Speciell vikt sätts vid dina personliga egenskaper och lämplighet för tjänsten. Vi vill att du har en god förmåga att kommunicera och kan skapa ett gott och entusiasmerande arbetsklimat. Det är viktigt att du på ett positivt sätt tillvaratar och utvecklar medarbetarnas kompetens och får medarbetarna delaktiga och engagerade i verksamheten. Viktigt är också att du kan prioritera mellan många konkurrerande arbetsuppgifter. Vi vill att du uppskattar att jobba i team, som drivs av att utveckla verksamheten där kundfokus, service och professionalitet är ledord i den dagliga verksamheten. Som byggnadschef kommer du att arbeta strategiskt och operativt med såväl fastighetsförvaltning som investeringsprojekt.

För tjänsten krävs byggnadsingenjörsexamen från yrkeshögskola inom byggnadsteknik eller motsvarande högre examen och tillräcklig branscherfarenhet. Vi förutsätter att du har goda ledaregenskaper och tillräcklig kunskap och erfarenhet inom husbyggnadsbranschen. Nykarleby är en kommun med svenska som majoritetsspråk. För att kunna sköta arbetsuppgifterna framgångsrikt förutsätts att du har god förmåga att i tal och skrift använda både svenska och finska. Tjänsten är underställd tekniska nämnden med tekniska direktören som närmaste förman. För tjänsten tillämpas en prövotid på 6 månader.

Mer om arbetsgivaren

Teknisk direktör Peter Sjöblom tfn 044-7219013

Tekniska avdelningen
Adress: Topeliusesplanaden 7, 66900 Uusikaarlepyy

Nykarleby är en livskraftig småstad med mångsidigt näringsliv och fina möjligheter till boende och rekreation i vacker havsnära miljö. Som Zacharias Topelius hemstad är vi kända som författarnas stad och under de senaste åren har vi gjort stora framtidssatsningar på bildning och hälsovård. I Nykarleby bor ca 7500 invånare och Nykarleby stad har ca 400 anställda. Vår kunniga och motiverade personal jobbar för att Nykarleby ska leva upp till vår slogan småstad som bäst.