Citrix-asiantuntija - LapIT Oy

Olet analyyttinen haasteiden ratkoja, joka mielellään työskentelee jatkuvassa yhteistyössä asiakkaan ja sisäisten sidosryhmien kanssa.

Odotamme muutaman vuoden kokemusta Citrix tuotteiden ylläpidosta ja asiakasympäristöjen kehittämisestä sekä suunnittelusta. Omaksut ja haluat oppia uusia asioita etkä vierasta uusien teknologioiden oppimista. Osallistut sekä palveluiden tuottamiseen että vikojen ratkaisemiseen. Kaikkea ei tarvitse tehdä itse, sillä tukenasi on osaava joukko asiantuntijoita. Työssä menestyminen edellyttää myös vahvaa itsenäistä ja ratkaisukeskeistä työskentelyotetta ja ongelmanratkaisutaitoja. Ymmärrät palvelunhallinnan perusprosessit ja pystyt tuottamaan teknisiä dokumentaatioita sekä suunnitelmia.

Tehtävässä menestyäksesi sinulla olisi hyvä olla osaamista seuraavista Citrix tuotteista:
- Citrix ADC (Netscaler)
- Citrix Virtual Apps & Desktops (Xenapp / Xendesktop)
- Citrix Cloud / Workspace

Muu toivottu osaaminen:
- Microsoft palvelinkäyttöjärjestelmät ja teknologiat
- Autentikoinnit
- Tietoliikenneverkot
- Sovellusylläpidon tietotaito
- Tietokantaratkaisut
- VMware
- AD
- Virtuaalipalvelinosaaminen


Tarjoamme sinulle kehittyvän organisaation ja tilaisuuden kasvaa sen mukana tehtävässäsi. Kannustamme työssä kehittymiseen. Joustavat etätyömallimme mahdollistavat paikkariippumattoman työskentelyn.

Tässä tehtävässä sovellamme Tietotekniikan palvelualan työehtosopimusta, jonka tehtäväryhmässä projekti- ja järjestelmävastuu vaativuustasolla 2 vähimmäispalkka on 3 397 €/kk. Palkka on neuvoteltavissa osaamisen ja kokemuksen mukaan.

Täytä tietosi sähköiseen hakemukseen kohdasta hae työpaikkaa. Liitä mukaan CV:si, palkkatoiveesi ja perustelusi hakemuskentässä, miksi olisit oikea henkilö tähän tehtävään. Hakuaika päättyy 2.8.2021 klo 16:00.

Lisätietoja

http://www.lapit.fi
https://www.kuntarekry.fi/fi/tyonantajat/lapit-oy/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Mika Lehtiniemi, vanhempi asiantuntija p. 040 706 7398, to 16.6.; 27.7. ja 29.7. klo 13-15.

Lisätietoja

LapIT Oy

LapIT Oy vastaa Lapin ja Koillismaan alueella kuntien ja Lapin sairaanhoitopiirin ICT-tukipalveluista, perustietotekniikasta sekä ICT-asiantuntijapalveluista.

Yhdistämme ihmiset ja tiedon. Ylläpidämme järjestelmiä, hankimme laitteet ja hoidamme kilpailutuksen. Tarjoamme myös osaavat asiantuntija- ja projektipäällikköresurssit. Asiakasportaalimme ottaa aina vastaan palvelu- ja tukipyynnöt ja palvelunumeromme tarjoaa tukea vuorokauden ympäri.


Osoite: Rantavitikantie 33, 96300 Rovaniemi

Rekommenderade jobb