Controller - Monetra Oy

Controller

Haemme Monetra Oulu Oy:n Lähipalveluihin CONTROLLERIA vakinaiseen tehtävään. Asiakaskohteena Oulun kaupungin hyvinvointipalvelut ja työpiste sijaitsee Oulu10:ssä, Torikatu 10.

Controller seuraa toimintaa ja taloutta sekä yhteen sovittaa tietoja niitä analysoiden. Mittareiden kehittäminen on olennainen osa tehtäväkokonaisuutta. Tehtäviin kuuluu myös sisäisen laskennan ja kustannuslaskennan kehittäminen, erilaisten tilastojen tuottaminen, tuotteistaminen ja hinnoittelu. Lisäksi controller toimii johdon tukena talousarvioprosessissa.

Controllerin tehtäviin voi sisältyä myös asiantuntijatehtäviä erilaisissa kehityshankkeissa. Controllerin tulee hallita toimintatapojen ja prosessien kehittäminen sekä talousviestintä. Työ edellyttää useiden tietojärjestelmien ja sovellusten hallintaa. Controllerin tehtäviin voidaan tehdä muutoksia hyvinvointipalvelujen työtilanteen ja uudistusten myötä.

Tarjoamme haastavan ja vastuullisen työn, mukavat työkaverit ja viihtyisän työympäristön. Lähimpiä työtovereitasi ovat hyvinvointipalvelujen esimiehet ja tukipalvelujen asiantuntijat.

Edellytämme soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa sekä riittävää työkokemusta vastaavista tehtävistä.

Työssä menestymisen kannalta korostuvat taloushallinnon asiantuntemuksen lisäksi hyvät asiakaspalvelu- ja vuorovaikutustaidot, sekä aktiivinen kehittämisote työhön ja prosessien laadun parantamiseen.

Odotamme sinulta joustavuutta, oma-aloitteisuutta, positiivista asennetta, hyviä tiimityötaitoja sekä intohimoa jatkuvaan itsesi monipuoliseen kehittämiseen.

Tehtävässä käytetään kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Voit täyttää sähköisen hakemuksen kohdasta "Hae työpaikkaa". Mikäli hakemusta ei ole mahdollista täyttää sähköisesti, toimita kirjallinen hakemus osoitteeseen Monetra Oy/Rekrytointipalvelut, Nuottasaarentie 5, 90400 Oulu. Hakemukset on toimitettava 28.6.2019 klo 15.00 mennessä.

Lisätietoja

http://www.monetra.fi

Lisätietoja tehtävistä antavat palvelupäällikkö Katri Tynkilä, p. 044 703 4097 ja palvelujohtaja Soile Pajarinen, p. 044 703 0615. Sähköpostit ovat muotoa etunimi.sukunimi@monetra.fi.

Monetra Oulu Oy
Osoite: Torikatu 10, 90100 Oulu

Monetra Oy on kuntaomisteinen konserni, jonka ovat perustaneet Oulun, Tampereen, Kuopion ja Jyväskylän kaupungit sekä neljä sairaanhoitopiiriä. Monetra Oy -konserni on voittoa tavoittelematon in-house-organisaatio, jonka palveluvalikoimat ovat ratkaisu kuntien tukipalveluiden tuottamiseen. Monetra Oulu Oy tuottaa asiakkailleen talous- ja henkilöstöhallinnon palvelut, hallinto-, hankinta-, rekrytointi-, painatus-, tulkki-, sekä asiakirja- ja tietosuojapalvelut.

Tutustu työnantajaan