Controller

Haemme CONTROLLERIA talouspalveluihin määräaikaiseen työsuhteeseen.

Tehtävänäsi on ensisijaisesti taloudellisen tiedon tuottaminen ja palvelutuotannon kustannusten analysointi johdon päätöksenteon tukena kuntakentän tulevissa tehtävien muutoksissa. Lisäksi keskeinen osa työtäsi on Sote-kustannusten analysointi kunnan näkökulmasta palvelutuotannon ja järjestämisvastuun ollessa kuntayhtymällä.

Tehtävä voi osaamisesi huomioiden sisältää mm.
- sisäiseen ja ulkoiseen laskentatoimeen liittyviä tehtäviä kunnan eri toimialoilla
- budjetointia ja tuloksen ennustamista, investointien kannattavuuslaskentaa, mittarointia, kustannusjakojen ja sisäisen laskutuksen/hinnoittelun kehittämistä.
- talouden seuranta- ja analysointitapojen kehittämistä

Tehtävää tukevan soveltuvan korkeakoulututkinnon lisäksi sinulla on vahva osaaminen talouden analysointitehtävissä ja olet osaava Excelin käyttäjä. Viihdyt itseohjautuvassa roolissa ja rohkenet tarttua vaativiinkin projekteihin, mutta jaksat kuitenkin vastapainona tehdä myös päivittäisrutiineja kehityshakuisella asenteella.

Odotamme hakijalta innostunutta ja kehittämismyönteistä työotetta sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Arvostamme hyviä atk-taitoja, yhteistyötaitoja, oma-aloitteisuutta, vastuuntuntoa ja joustavuutta sekä paineensietokykyä. Lisäksi toivomme, että pystyt hyvällä yhteistyöllä tukemaan ja rakentamaan organisaatiota osaamisalueellasi. Kuntien toiminnan tuntemus luetaan eduksi.

Kelpoisuusvaatimus: Soveltuva korkeakoulututkinto.

Palkkaus ja muut ehdot määräytyvät kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen mukaan, hakija voi esittää palkkatoiveen. Valittavalla on kuuden kuukauden koeaika. Tehtävä on määräaikainen päättyen 31.12.2022 Sote-uudistuksen aikataulun perusteella. Mahdollinen jatko arvioidaan silloin erikseen.

Lisätietoja

http://www.iitti.fi

Tutustu työnantajaan

hallinto- ja talousjohtaja Jarkko Salonen, puh. 040 726 2990, jarkko.salonen@iitti.fi

Iitin kunta, Hallintopalvelut
Osoite: Rautatienkatu 20-22, 47400 Kausala

Iitti on 6.700 asukkaan elinvoimainen ja eteenpäin menevä kunta, jossa on vahva yrittämisen ja yhdessä tekemisen kulttuuri. Iitti sijaitsee Lahden ja Kouvolan kaupunkien välissä valtatie 12 ja kansainvälisen ratayhteyden varrella. Hyvät liikenneyhteydet sekä kunnan läpi virtaava Kymijoki luonnonkauniine maisemineen mahdollistavat monipuolisen elinkeinorakenteen. Lisää vauhtia kuntaan on tuomassa rakenteilla oleva kansainvälisen tason moottoriurheilu- ja ajokoulutuskeskus KymiRing.