CONTROLLERIN toimi - Peruspalvelukuntayhtymä Kallio

CONTROLLERIN toimi

Peruspalvelukuntayhtymä Kallio tuottaa hyvinvointi- ja terveyspalvelut Alavieskan ja Sievin kunnille sekä Nivalan ja Ylivieskan kaupungeille

Hallinto- ja tukipalveluissa on haettavana 24.6.2019 klo 12 mennessä

CONTROLLERIN toimi

Controllerin tehtäviin kuuluu taloushallintoon liittyvät tehtävät kuten raportointi, sisäinen laskenta, kustannus- ja toimintolaskenta sekä muut hallinto- ja tukipalveluiden tehtävät. Hän osallistuu talousarvion, tilinpäätöksen ja toimintakertomuksen sekä osavuosikatsausten ohjeistamiseen ja laadintaan. Controller vastaa laskutusprosessin hallinnasta ja toimii myös laskuttajien esimiehenä. Käytössämme on Intime kirjanpito-ohjelma ja Numerus (KuntaMaisema) -laskentatyökalu. Tehtävän hoitaminen edellyttää hyvää Excel-osaamista ja hyviä vuorovaikutustaitoja. Controllerin työpiste sijaitsee Ylivieskassa.

Työn kelpoisuusehtona on soveltuva korkeakoulututkinto. Arvostamme kokemusta sisäisen ja ulkoisen laskennan tehtävistä sekä esimieskokemusta, tiimityötaitoja, oma-aloitteisuutta ja hyviä tietoteknisiä taitoja.

Palkkaus määräytyy KVTES:n mukaisesti. Tehtävässä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Toivomme hakemuksia sähköisenä www.kuntarekry.fi -rekrytointijärjestelmän kautta 24.6.2019 klo 12 mennessä. Palvelu- ja tutkintotodistukset pyydetään esittämään mahdollisessa haastattelussa.

Lisätietoja tehtävästä antaa vt. kuntayhtymän johtaja, talousjohtaja Urho Möller p. 044 419 5004 (puhelimitse parhaiten tavoitettavissa vk 25) tai sähköpostilla urho.moller@kalliopp.fi

Lisätietoja

http://www.kalliopp.fi

Lisätietoja tehtävästä antaa vt. kuntayhtymän johtaja, talousjohtaja Urho Möller p. 044 419 5004 (puhelimitse parhaiten tavoitettavissa vk 25) tai sähköpostilla urho.moller@kalliopp.fi

Hallinto- ja tukipalvelut
Osoite: Alavieska, Nivala, Sievi, Ylivieska

Järjestämme Peruspalvelukuntayhtymä Kalliossa Alavieskan ja Sievin kuntien sekä Nivalan ja Ylivieskan kaupunkien sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut alueen noin 33 500 asukkaalle. Meillä työskentelee noin 1 000 sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaista.
Arvostamme henkilöstömme osaamista ja tuemme jatkuvaa ammattitaidon kehittämistä. Olemme parantaneet toimintaamme vahvasti koko olemassaolomme ajan. Meillä on uudistettu työtapoja ja prosesseja kaikissa Kallion palveluissa.
Tarjoamme kilpailukykyisen palkan, laajat työterveyshuollon palvelut ja muuta työhyvinvointia tukevia palveluja. Tervetuloa osaavaan ja innostuneeseen joukkoomme!

Tutustu työnantajaan