test
Data-analyytikko - Social-och hälsovårdssektorn

Data-analyytikkona pääset työskentelemään yksikössä data-analytiikan asiantuntijana ja osallistut tässä roolissa erilaisiin analyyttistä osaamista vaativiin tehtäviin ja projekteihin vastaamalla niiden edistämisestä ja kehittämisestä. Pääset osallistumaan tietoaltaan rakennus- ja kehittämistyöhön ja tuomaan osaamisesi analytiikkavälineiden ja ympäristöjen kehittämiseen tiedolla johtamisen ja sote-uudistuksen vaatimukset huomioiden. Pääset työskentelemään data-analytiikan asiantuntijana sekä sisäisissä että myös kansallisissa yhteistyöfoorumeissa.

Sosiaali- ja terveystoimiala tuottaa suuret määrät sosiaalihuollon ja terveydenhuollon dataa, tietoa omasta toiminnastamme, taloustietoa, suoritetietoa ja erilaisia tilastoja. Odotamme, että sinulla on koulutustausta ja aiempi työkokemus huomioiden erinomaiset kyvyt ymmärtää, soveltaa ja toteuttaa näitä tietokokonaisuuksia. Lisäksi olet määrätietoinen, järjestelmällinen, suunnitelmallinen ja osaat hahmottaa suuria kokonaisuuksia.

Haemme tehtävään itseohjautuvaa ammattilaista ja aikaansaavaa osaajaa, joka toimii saumattomasti yhteistyössä toimialan ydintoiminnan, hallinnon palvelujen sekä ulkopuolisten kumppaniemme kanssa tulosten aikaansaamiseksi. Työntekijänä kykenet määrittelemään toiminnallasi mitattavia haastavia tavoitteita ja myös toimittamaan vaaditut lopputulokset.

Data-analyytikon työssä menestymisessä auttaa kokemus ja osaaminen datan käsittelystä ja sitä tukevista teknologioista ja niiden käytöstä yhteistyössä IT-alan alihankkijoiden ja toimittajien kanssa. Etenkin osaaminen ja ymmärrys Microsoftin relevanteista teknologioista on eduksi.

Kelpoisuusehto on soveltuva ylempi korkeakoulututkinto sekä erinomainen suomen kielen suullinen ja kirjallinen taito, hyvä englannin kielen suullinen ja kirjallinen taito sekä tyydyttävä ruotsin kielen suullinen ja kirjallinen taito. Soveltuvia koulutusaloja ovat esim. hallinnollinen, kaupallinen, valtiotieteellinen tai tekninen.

Eduksi luetaan julkishallinnon ja/tai sosiaali- ja terveystoimialan tuntemus.

Tutustu työnantajaan
  • Sosiaali- ja terveystoimiala, Hallinto, Tietohallintopalvelut, Tietojohtaminen ja Tilastopalvelut
  • TyöpaikkaVakinainen
  • SOTE-04-153-21
  • 1.2.2022 tai sopimuksen mukaan
  • 4141 €/kk
  • 10.1.2022 - 21.1.2022 16:00
  • HelsinkiUusimaa

Yhteystietomme

Iiro Jarnila, puh 09 310 22921 (tavoitettavissa ke 12.1.2022 klo 9-11, pe 14.1.2022 klo 12-13 ja to 20.1.2022 klo 9-11)

Lisätietoja

Sosiaali- ja terveystoimiala, Hallinto, Tietohallintopalvelut, Tietojohtaminen ja Tilastopalvelut

Tietojohtaminen ja tilastopalvelut toimii sosiaali- ja terveystoimen tietojohtamisen, tilastoinnin ja tietohuollon asiantuntijana. Yksikkö vastaa toimialan keskitetyistä raportointipalveluista, tietohuollosta ja analytiikasta. Lisäksi ylläpidämme organisaatiorakennetta ja koodistoja. Johdon työpöydän kehittäminen ja ylläpito on osa yksikön toimintaa. Tuemme toimialaa tietojohtaminen kehittämisessä sekä sitä mahdollistavien välineiden kehityksessä yhdessä muiden tietohallintopalveluiden yksiköiden kanssa.


Osoite: Toinen linja 4 A, 00530 Helsinki

Rekommenderade jobb