Data-analyytikko (Tietojohtaminen)

Ansök senast  24.6.2024 15:45

Haemme Keski-Suomen hyvinvointialueelle tietojohtamisen palvelualueelle vakituiseen työsuhteeseen

DATA-ANALYYTIKKOA

Data-analyytikkona kokoat ja analysoit hyvinvointialueen johdolle päätöksenteon pohjaksi ja tiedolla johtamisen tueksi toimitettavia tietoja. Toimit osana analytiikkapalveluiden tiimiä, joka vastaa johtamisen tueksi tarvittavan tiedon analysoinnista ja visualisoinnista, tilastollisesta tarkastelusta ja skenaarioiden mallintamisesta.

Hyvinvointialueen ensisijaisena raportoinnin ja analytiikan sovelluksena toimii Microsoft Power BI. Työtehtäviisi kuuluu keskeisesti raporttien kehittäminen em. sovelluksella.

Tietopalvelut, analyysien toteuttaminen sekä tiedolla johtamisen tukeminen vaativat laajojen asiakokonaisuuksien hahmottamista. Sinulla on vahva osaaminen tilastollisista menetelmistä, data-analytiikan työkaluista sekä tiedon visualisoinnista (erityisesti Power BI). Palava uteliaisuutesi saa sinut pureutumaan yhä syvemmälle ilmiöihin, joista data kertoo. Kykenet tuottamaan tiiviitä selvityksiä kireällä aikataululla johdon tarpeisiin. Osallistut myös tietojohtamisen ja tietopalveluiden toiminnan kehittämiseen.

Odotamme sinulta aktiivista ja ratkaisukeskeistä otetta työhön sekä avointa ja vuorovaikutuksellista tiimityöskentelytaitoa. Sinulla on myös hyvät viestintätaidot.

Työhyvinvointiasi tukemaan tarjoamme liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointipalvelut kattavan hyvinvointiedun sekä monipuolisesti erilaisia yritysalennuksia, joita voit hyödyntää henkilöstökortilla.

Tässä työssä on mahdollisuus osittaiseen etätyöhön.

-----------------

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on soveltuva korkeakoulutasoinen tutkinto. Katsomme eduksi aikaisemman kokemuksen ja näytön sosiaali- ja/tai terveydenhuollon data-analytiikasta sekä PowerBI osaamista. Kokemus ja osaaminen tilastollisten ennusteiden rakentamisesta ja SQL-kyselyistä on tehtävässä hyödyksi.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät hyvinvointialueen yleisen virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti (HYVTES).Työsuhteessa noudatetaan koeaikaa.

Käsittelemme hakemuksia ja järjestämme haastatteluja mahdollisesti jo hakuaikana. Jätä hakemuksesi Kuntarekryn kautta hyödyntäen järjestelmän hakupohjaa tai liitetiedostona.

Lämpimästi tervetuloa työkaveriksi!


Läs mer

http://www.hyvaks.fi

Kontaktuppgifter

Annan mielelläni lisätietoja, kysy lisää:

-

Mia Kautiainen

Palvelupäällikkö

p. 050 476 4476

mia.kautiainen@hyvaks.fi 

-

Simo Reipas, tietojohtaja

Tietojohtamisen palvelualue

p. 050 5678 537

simo.reipas@hyvaks.fi

Sök nu!

Organisationer jobb

Arbetsgivare Olemme Keski-Suomen suurin työnantaja ja vastaamme keskisuomalaisten sosiaali-, terveys- ja pelastustoimen palveluista. Meillä jokaisella, noin 12 500 ammattilaisella, on yhtä tärkeä ja merkityksellinen tehtävä ja rooli hyvinvointialueemme toiminnassa. Rohkaisemme toisiamme avoimeen, lämminhenkiseen ja turvallisen työyhteisön luomiseen ja arvostamme toistemme osaamista. Tarjoamme mahdollisuuksia ammatilliseen kehittymiseen ja monipuolisiin urapolkuihin. Avoimuus, palveleva johtaminen ja työelämän joustojen tarjoaminen elämäntilanteesi mukaan ovat hyvinvointialueemme työyhteisöjen vetovoimatekijöitä. Haluamme olla ihmislähtöisin hyvinvointialue. Lämpimästi tervetuloa työkaveriksi! Läs om arbetsgivare