Dataadministrationsexpert och IT-specialist (2) - Lohjan kaupunki

Vill du vara med i att bygga upp service i en utmanande 24/7 miljö med flera aktörer vars användare företräder alla möjliga sektorer från arkivet till vattenverket och från hälso- och sjukvården till ekonomiförvaltningen?

Vi söker IT-proffs eller framtida stjärnor som brinner för produktion av IT-tjänster för en period på 2.1.2020-31.12.2020. Du kan söka antingen anställningen som IT-specialist eller som dataadministrationsexpert.

Våra IT-specialister ansvarar för produktionen av tjänster som gäller datanätet och säkerhet, katalog-, terminal- och kapacitetstjänster samt distribution av applikationer.
Våra dataadministrationsexperter har fokus på produktionsstyrningssystemens substansaspekter, bland annat dokument- och patientdatasystem.

Vi värdesätter kundkänsla, en aktiv attityd, fördomsfri inställning samt vilja att lösa även svåra utmaningar snabbt och med stil. Vi erbjuder moderna verktyg och goda möjligheter att utveckla både dig själv och de tjänster vi erbjuder våra kunder.

Behörighetsvillkor:
IT-specialist: en lämplig examen och arbetserfarenhet av underhållsarbete för IT-infrastruktur är meriterande.
Dataadministrationsexpert: en lämplig examen samt erfarenhet av att hantera patientdatasystemet Pegasos samt arbetserfarenhet inom hälsovårdssektorn är meriterande.

Lönen fastställs enligt AKTA. Vid tillsättningen iakttas en prövotid som är hälften av anställningens längd.
Den valda ska före tillträdet eller inom den överenskomna tiden uppvisa ett intyg över sitt hälsotillstånd av Lojo stads företagshälsovård.

Informations:
Mikael Puusa puh. 044 374 6370

Lojo stad är en rökfri arbetsplats.

Mer om arbetsgivaren

Vi ber att sökande i fösta hand lämnar in en elektronisk ansökan på adressen www.kuntarekry.fi inom utsatt tid. Du kan också lämna in en skriftlig ansökan senast 10.12.2019 kl. 15.00 till adressen: Lojo stad/Lojo rekrytering, PB 71, 08101 Lojo. Märk kuvertet LOH-06-44-19. Skriftliga ansökningar återsänds inte.

Lojo Stad, Datatekniktjänster
Adress: Lojo, 08100 Lohja