Diabeteshoitaja (sairaanhoitaja) - Tammerfors stad

Diabeteshoitaja (sairaanhoitaja) - Tammerfors stad

Diabetesvastaanotto on osa kaupungin vastaanottotoimintaa, jossa toimii diabeteksenhoidon moniammatillinen tiimi. Haemme sairaanhoitajaa diabetesvastaanotolle, toimipisteenä Linnainmaan terveysasema.
Vahvistamme diabetesvastaanoton ammattitaitoista henkilökuntaamme ja etsimme
DIABETESHOITAJAA (sairaanhoitaja) 1-217-19
vakituiseen työsuhteeseen.
Diabeteshoitaja hallitsee tyypin 2 ja 1 diabeteksen sairautena (etiologia fysiologia, taudinkulku, hoito), diabeteksen lisäsairaudet ja niiden syntyyn vaikuttavat tekijät, hoidon keskeiset osatekijät diabetestyypistä ja sairauden vaiheesta riippuen: lääkehoito ja lääkkeetön hoito, ravinnon, liikunnan, unen ja päihteiden vaikutuksen diabeteksen hoidossa sekä diabeteksen vaikutuksen seksuaaliterveyteen.
Lisäksi hoitaja tunnistaa riskijalan ja osaa ohjata jatkotutkimuksiin, tuntee käypähoitosuosituksen ja hoitoketjut ja osaa soveltaa niitä työssään ja hallitsee hoitosuunnitelman teon.
Diabeteshoitajan on hallittava asiakaslähtöinen hoidonohjaus sairauden eri vaiheissa ja osattava ottaa huomioon ohjattavan voimavarat (ikä, toimintakyky, elämäntilanne, muut sairaudet, etninen tausta) hoidon suunnittelussa (yksilölliset tavoitteet ja toimintatavat) sekä osattava huomioida ajoterveys diabeteksen lääkehoitoa suunnitellessa.
Diabeteshoitaja osallistuu asiakkaiden ja henkilökunnan kouluttamiseen.
Kelpoisuusvaatimuksena on Suomessa laillistetun sairaanhoitajan tutkinto.
Toivomme Sinulta oma-aloitteisuutta, iloisuutta, vastuullisuutta, kykyä sietää painetta sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn, mutta myös tiimityön hallintaa. Toivomme myös kokemusta vastaanottotyöstä. Pidät haasteista ja olet valmis kehittämään ja kehittymään työtäsi. Asiakaslähtöisyys on osa palvelustrategiaamme.
Tarjoamme moniammatillisen tiimin, sekä hyvän perehdytyksen ja ammatillista lisäkoulutusta.
Eduksi katsomme laaja-alaisen kokemuksen sairaanhoidosta ja terveyden edistämisestä sekä kokemuksen diabeteshoitotyöstä. Eduksi lasketaan myös sähköisten järjestelmien osaaminen ja aktiivinen käyttö (mm. erilaiset mittareiden purkuohjelmat ja verensokerimittarit) sekä ryhmänohjaus- ja koulutustaidot.
Lisätietoja tehtävästä antaa hoitotyön päällikkö Birgit Aikio puh. 040 801 6175 ja osastonhoitaja Tea Vatanen puh. 040 801 2740.
Hakuaika päättyy 10.6.2019.
Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59 ja postitse saapuvien hakemusten klo 15.00 mennessä. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon.
Hakijoiden toivotaan jättävän hakemuksensa sähköiseen IMURI -rekrytointijärjestelmään, mutta hakemuksen voi lähettää myös postitse osoitteeseen Tampereen kaupunki, Kirjaamo, PL 487, 33101 Tampere. Kirjekuoreen ja hakemukseen on merkittävä haettavan tehtävän nimike ja viitekoodi. IMURIn käyttöohjeet löytyvät sivulta www.tampere.fi/tyo/tyonhakijalle/avoimet-tyopaikat ja lisätietoa hakemisesta saat TampereRekrystä, puh. 040 806 3184.
Tampereen kaupunki on savuton työpaikka.
 

Läs mer

https://www.tampere.fi/tyo/tyonhakijalle/avoimet-tyopaikat.html

  • Vastaanottotoiminta/Linnainamaan terveysasema
  • Jobb
  • tre-1-217-19
  • 17.5.2019 - 10.6.2019 23:59
  • TammerforsBirkaland

hoitotyön päällikkö Birgit Aikio puh. 040 801 6175 ja osastonhoitaja Tea Vatanen puh. 040 801 2740.

Vastaanottotoiminta/Linnainamaan terveysasema
Adress: Tampere

Tampere tunnetaan rohkeudestaan uudistua. Ei ole sattumaa, että Tampere on vuodesta toiseen Suomen toivotuin asuinpaikka, halutuin opiskelukaupunki ja suosituin matkailukohde. Täällä on maan pysyvimmät työntekijät, korkein teknologia alan osaaminen sekä vahva innovaatiokyky. Tampereen kaupunki haluaa olla entistä enemmän uuden liiketoiminnan mahdollistaja ja kumppani yrityksille.
Tampereen kaupunki on myös monien mahdollisuuksien työnantaja. Yhteensä kaupungin palveluksessa on noin 15 000 työntekijää noin 900 ammattinimikkeellä

Mer om arbetsgivaren