Skip to main content
test
Digimentoritiimin luotsi / ICT-asiantuntija - Päijät-Hämeen sosiaali- ja terveysyhtymä

Oletko asenteeltasi kehittäjä, ja haluaisit ratkaista toiminnan haasteita hyödyntäen digityökaluja kuten Teamsia, etävastaanottoa ja Chatbotia? Oletko kiinnostunut tukemaan joukkoa digimentoreita onnistumaan työssään? Kiinnostaako sinua oppia ja soveltaa käytäntöön ketterää ajattelua, toimintatapoja ja menetelmiä?

Jos nämä kysymykset herättivät mielenkiintosi, voit olla etsimämme tulevan DIGIMENTORITIIMIN LUOTSI! Hae mukaan dynaamiseen, jatkuvasti kasvavaan ja kehittyvään joukkoomme työskentelemään alan digiteknologian ja huipputiimin parissa!

Tehtävä on määräaikainen ajalle 1.9.2022 - 31.12.2023. Kokoaikaisena luotsina autat kahdeksaa osa-aikaista digimentoria onnistumaan, muun muassa:
- Tukemalla mentoreita tavoitteiden asettamisessa
- Fasilitoimalla yhteisiä ketteriä tapahtumia
- Tukemalla tiedonvaihtoa ja verkostoitumista
- Valmentamalla ja tukemalla mentoreita roolissa ja työssä
- Koordinoimalla digimentorityötä yli yksikkörajojen
- Kehittämällä mentoritoimintaa kohti mentoroinnille asetettuja tavoitteita

Digimentorien tehtävänä on luoda yhtymään uutta työkulttuuria edistäen digitaalisten työkalujen ja työtapojen käyttöönottoa. Heidän tehtävänään on tukea toimintaa ja henkilöstöä digivälineiden haltuunotossa - palveluina mm. O365, Chatbot, digiklinikka ja etävastaanotto.

Digimentorien luotsin tehtävänä on auttaa digimentoreita onnistumaan työssään luomalla puitteet yhteistyölle ja yhteiselle kehittämiselle. Digimentorien luotsina autat toimintaa omaksumaan digityökaluja myös suoraan, koska osa työnkuvastasi koostuu myös itse digimentorointityöstä. Luotsilla ei ole virallista esihenkilövastuuta.

Tehtävään saat syvällisen perehdytyksen ja jatkuvan digitiimin ja vertaistuen. Hakijoissa arvostamme vähintään yhtä paljon positiivista asennetta ja oppimishalua kuin kokemusta aihepiiristä.

Kelpoisuuden tehtävään antaa soveltuva korkeakoulututkinto tai ammatillinen perustutkinto tai ammattitutkinto ja työkokemus sosiaali- ja terveydenhuoltoalan tehtävistä. Eduksi katsomme kokemuksen sote-alan tai julkisen hallinnon IT-tehtävistä. Lisäksi katsomme eduksi opetus- ja koulutuskokemuksen sekä muutoshallintaan liittyvien tehtävien tuntemuksen. Tehtävässä tarvitset myös tartuntatautilain 48a§:n mukaista rokotussuojaa.

Lisäksi eduksi katsotaan tuntemus ketteristä menetelmistä, kokemus digimentoroinnista tai vastaavasta roolista, fasilitoinnista, projektin johtamisen tai tiimin vetovastuusta. Lisäksi ymmärrys teknologiasta ja sen soveltamisesta käytännön haasteisiin on etua.

Hakulomakkeella pyydämme sinua täyttämään:
- Hakemus/motivaatiokirje (max 1 A4)
- CV (voit liittää myös liitetiedostona)

Hae mukaan dynaamiseen, jatkuvasti kasvavaan ja kehittyvään joukkoomme työskentelemään alan digiteknologian ja huipputiimin parissa!

Lisätietoja

https://paijat-sote.fi/toihin-meille/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Onko sinulla kysymyksiä?
6.6-8.7. välisenä aikana yhteyshenkilönä on Johannes Ojamo, johannes.ojamo@phhyky.fi, 0444823349. Soitteluaika keskiviikkoisin 9-10.
11.7-25.7. välisenä aikana yhteyshenkilönä on Katja Ikonen, katja.ikonen@phhyky.fi, 0444403589. Soitteluajat maanantaisin ja keskiviikkoisin 12-13.

Lisätietoja

Tietohallinto

Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymässä työskentelee 7000 ammattilaista ja olemme alueen suurin työnantaja. Olemme mukana Väestöliiton Perheystävällinen työpaikka -ohjelmassa.

Olemme savuton työpaikka. Yhdessä teemme parhaamme vuoden ympäri, joka päivä, joka ikinen sekunti. Tervetuloa joukkoomme!


Osoite: Linjakatu 5, 15100 Lahti

Rekommenderade jobb