Skip to main content
test
Digiplanerare, Svenska bildningstjänster - Esbo stad

Är du intresserad av att utveckla digitala tjänster inom Svenska bildningstjänster?

Vi söker en digiplanerare för en fastanställning. Digiplaneraren för Svenska bildningstjänster arbetar mångsidigt för att utveckla digitala tjänster inom resultatenhetens verksamhetsområden - huvudsakligen inom småbarnspedagogiken och utbildningen.

Till uppgiften hör att delta i olika utvecklingsprojekt, koordinera piloteringar, bereda anvisningar och ibruktagandet av nya system samt fungera som huvudanvändare för olika program. Befattningen är ny och arbetsuppgifterna preciseras närmare tillsammans med undervisningschefen och kollegerna inom resultatenhetens förvaltning. Utvecklandet av DigiOne står i fokus då arbetet inleds.

Uppgiften förutsätter ett självständigt grepp i arbetet och förmåga att arbeta med flera stora projekt parallellt. Du samarbetar med kollegor inom den egna förvaltningen samt med finska sidan och vår IT-administration. Vi söker dig som är utvecklingsinriktad, har social kompetens och trivs i en dynamisk miljö. Du ska ha förståelse för hur offentlig förvaltning fungerar och även känna dig bekväm med rutinuppgifter. Du arbetar obehindrat både på svenska och finska. För att kunna utföra arbetsuppgiften med gott resultat behöver du ha kunskaper om hur ett ICT -ekosystem är uppbyggt och kännedom om pedagogisk användning av ICT.

Arbetsplats och adress: Karaportti 1, 02610 Esbo
Arbetstid: 36,15 h i veckan
Jobbet är tillsvidare

Behörighetskrav: Lämplig högre högsskoleexam

Vi förutsätter:
utmärkta kunskaper i svenska
goda kunskaper i finska
kunskap om hur ett ICT -ekosystem är uppbyggt
kännedom om pedagogisk användning av ICT
förmåga att arbeta med flera stora projekt parallellt
ansvarsmedvetenhet och samarbetsförmåga
initiativ- och bedömningsförmåga

På Esbo stad är varje arbetsdag meningsfull. Hos oss kan du vara med och bygga upp samhället på första parkett och underlätta stadsbornas vardag. Vi erbjuder dig goda personalförmåner: vi stöder bland annat lunch, motion och kultur samt arbetsresor; vi kan hjälpa dig att få tag på en hyresbostad. Vi erbjuder gratis undervisning i finska som stöd i ditt arbete. Läs om meningsfullt arbete: https://www.esitteemme.fi/espoonrekry_sv/WebView/

Mer om arbetsgivaren

Kontaktinformation

Ytterligare upplysningar ger undervisningschef Outi Saloranta-Eriksson 0503632937

Lär dig mer om oss

Espoon kaupunki, Kasvun ja oppimisen toimiala, Svenska bildningstjänster

Svenska bildningstjänster utvecklar och utvärderar den svenskspråkiga småbarnspedagogiken, förskoleundervisningen, grundläggande utbildningen, gymnasieutbildningen, ungdomsverksamheten, Esbo Arbis och kulturverksamheten i Esbo. Vi erbjuder våra arbetstagare intressanta och mångsidiga arbetsuppgifter i en mångprofessionell och positiv arbetsgemenskap.


Adress: Karaportti 1, Esbo
Esbo stad - Rökfri arbetsplats Esbo stad - Ansvarig sommararbetsgivare Esbo stad - Responsible employer

Rekommenderade jobb