test

Tervetuloa töihin Suomen hirsipääkaupunkiin Pudasjärvelle! Pudasjärvellä voit olla valintasi mukaan keskellä kaikkea tai kaukana kaikesta, Iijoen varrella, Syötteen kansallispuiston kupeessa ja lähellä Oulua. Aitojen kylien ja ihmisten parissa. Hyvien palveluiden ja harrastumahdollisuuksien äärellä.

Pudasjärven kaupunki hakee yleistä edunvalvojaa vakinaiseen virkasuhteeseen.

Pudasjärven kaupunki tuottaa edunvalvontapalvelut ostopalveluna Pudasjärven kaupungin ja Taivalkosken kunnan alueilla. Edunvalvontapalvelut kuuluvat Pohjois-Suomen oikeusapu- ja edunvalvontapiiriin. Edunvalvontatoimisto kuuluu Pudasjärven kaupungin Hallintotoimen toiminta-alueeseen.

Edunvalvontatoimiston tehtävänä on tuottaa edunvalvontapalveluja henkilöille, jotka eivät itse kykene huolehtimaan asioistaan ja oikeuksistaan. Edunvalvoja huolehtii käräjäoikeuden tai holhousviranomaisen päätöksen perusteella päämiehensä pääasiassa taloudellisista ja oikeudellisista asioista.

Haemme edunvalvojaa 1.3.2022 alkaen, ensin määräaikaisena sijaisena 31.7.2022 saakka ja 1.8.2022 alkaen vakinaisena viranhoitajana.

Yleinen edunvalvoja vastaa holhoustoimilain mukaisesti hänelle määrätyistä edunvalvojan tehtävistä. Hän hoitaa päämiehensä talouden suunnittelun, varainhoidon sekä edustaa päämiestä näitä asioita koskevissa oikeustoimissa. Edunvalvojalla on apunaan edunvalvonnan asiakassihteeri päivittäisten taloudellisten asioiden hoitoa varten.

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on soveltuva korkeakoulututkinto. Edellytämme perehtyneisyyttä juridisten ja taloudellisten tehtävien hoitoon. Olet sopiva henkilö tehtävään, jos sinulla on organisointikykyä, hyvät asiakaspalvelu- yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot, joustavuutta, kykyä itsenäiseen työskentelyyn sekä hyvä paineensitokyky.

Eduksi katsomme kokemuksen edunvalvonnan tehtävistä.

Palkkaus on KVTES:n mukainen. Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa. Valittavan on esitettävä hyväksytty lääkärintodistus työkyvystä.

Tehtävää haetaan sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi. Hakuaika päättyy torstaina 18.1.2022 klo 15:00.

Lisätietoja

www.pudasjarvi.fi,
http://www.pudasjarvi.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

4.1.2022 alkaen Hallintojohtaja Seija Turpeinen, puh. 0400 949 620, seija.turpeinen@pudasjarvi.fi

Lisätietoja

Pudasjärven kaupunki, Hallintotoiminta

Me Pudasjärvellä katsomme tulevaisuuteen ja pyrimme jatkuvasti tekemään asiat paremmin. Keskeisiä arvojamme ovat yhteisöllisyys ja avoimuus, luonnonmukaisuus, kannustettavuus ja myönteinen asenneilmasto sekä hyvinvointi.

Suomen hirsipääkaupunki Pudasjärvi on ihmisen kokoinen noin 7800 asukkaan maaseutukaupunki Pohjois-Pohjanmaan ja Lapin rajalla.

Pudasjärven symboleina toimivat Syötteen tunturialue hiihtokeskuksineen, laajat suo- ja metsäalueet sekä kaupunkimme alueella vapaana virtaava Iijoki.

https://jarjenaarella.fi/ http://www.logcapital.fi/fi https://www.pudasjarvi.fi/ https://syote.fi/


Osoite: Pl 10, 93101 Pudasjärvi

Rekommenderade jobb