Skip to main content
test
Egen coach - Hangö stad

Hangö stad söker en egen coach till tidsbundet tjänsteförhållande för tiden 1.7.2022-30.6.2023 vid Raseborg och Hangö kommunförsök med sysselsättning.

Till egen coachens uppgifter hör att kartlägga arbetssökandens servicebehov samt uppgöra sysselsättningsplan och erbjuda den service som arbetssökanden behöver enligt sin personliga situation.

Egen coachen betjänar också de kunder som omfattas av den sektorövergripande samservicen d.v.s. TYP-servicen. TYP är en gemensam handlingsmodell för arbetskraftsmyndigheten, kommunen och FPA inom vilken man tillsammans med kunden utvärderar, planerar och svarar processaktigt för att kundens sysselsättningsprocess framskrider. Utifrån detta gör egencoachen upp en sektorövergripande sysselsättningsplan för kunden.

I tjänsten ingår myndighetsarbete och beslutsfattande vilket kräver tillämpning av lagar samt förmåga att ta till sig information och aktivt själv söka den.

Egen coachen kontaktar aktivt de arbetssökandena samt utför tidsbokningar på plats i verksamhetsutrymmena men även på distans via telefon och andra möjliga kommunikationskanaler.

Arbetet är självständigt och kräver att du kan ta egna initiativ men också att du har bra samarbetsförmåga. Uppgiften kräver tillgång till egen bil. Den fasta arbetspunkten finns i Hangö.

Av sökanden förutsätts yrkeshögskole- eller annan lämplig examen samt goda muntliga och skriftliga kunskaper i svenska och i finska.

Den som väljs till tjänsten ska förete ett godtagbart intyg över sitt hälsotillstånd från arbetsgivarens företagshälsovård inom en månad från att tjänsteförhållandet inletts. Tjänsten har en prövotid på 6 månader.

Tjänsten ska sökas senast 3.8.2022 kl. 16.00 via webbplatsen kuntarekry.fi. Även skriftliga ansökningar tas i beaktande.

Läs mer

http://www.hanko.fi

Mer om arbetsgivaren

Kontaktinformation

Chef för sysselsättningstjänster Stefan Fri, puh. 019 289 2288, stefan.fri@raasepori.fi
Kundserviceansvarig Ann-Christine Sundström, 019 289 2234, ann-christine.sundstrom@raseborg.fi

Lär dig mer om oss

Hangon kaupunki, Keskushallinto , Centralförvaltningen

Hangö - En liten stad vid havet Det av havet omgivna Hangö, är Finlands sydligaste stad. Förutom havet, stränderna och solen lever staden av sin industri och hamnen. Äkta tvåspråkighet och en idyllisk småstadsatmosfär ger Hangös identitet en genuin prägel. Hangö är en rökfri kommun.


Adress: Boulevarden 6, 10900 Hanko
Hangö stad - Rökfri arbetsplats Hangö stad - We Invest in Orientantion

Rekommenderade jobb