Skip to main content
test
Ehkäisevä päihdetyöntekijä - Korsholms kommun

Mustasaaren kunta hakee ehkäisevää päihdetyöntekijää toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Työsuhde alkaa 6.3.2023 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Työn tavoitteena on edistää terveitä elintapoja ehkäisemällä alkoholin, tupakan, huumeiden ja muiden päihtymistarkoituksessa käytettävien aineiden sekä digi- ja rahapelien aiheuttamia vahinkoja.

Ehkäisevän päihdetyön tiimi on osa hyvinvointipalveluiden vapaa-aika- ja kulttuuriosastoa. Tiimi toimii yhteistyössä kunnan muiden toimialojen kanssa ehkäisevän päihdetyön kehittämisessä.
Ehkäisevä päihdetyötekijä vastaa aikuisten ja ikäihmisten ehkäisevän päihdetyön kehittämisestä kartoittamalla, luomalla verkostoja, koordinoimalla toimintaa ja kehittämällä uusia toimintamuotoja.

Työtehtäviin kuuluu myös seurata kunnan päihdetilannetta ja tiedottaa siitä, johtaa ehkäisevän päihdetyön työryhmää ja kehittää alalle ajankohtaisia suunnitelmia. Työssä saa myös mahdollisuuden järjestää luentoja ja tapahtumia sekä osallistua kenttätyöhön ja koulukäynneille yhdessä kollegan kanssa.

Edellytämme hakijalta soveltuvaa korkeakoulututkintoa, ammattikorkeakoulututkintoa tai muuta soveltuvaa sosiaali- tai terveydenhuoltoalan koulutusta. Aiempi kokemus ehkäisevästä päihdetyöstä ja verkostoyhteistyöstä katsotaan ansioksi.

Arvostamme hyvää yhteistyökykyä, luovuutta, sitoutumista ja aloitteellisuutta.
Tehtävä edellyttää hyvää ruotsin kielen ymmärtämisen taitoa, suullista taitoa ja kirjallista taitoa sekä hyvää suomen kielen ymmärtämisen taitoa ja suullista taitoa ja tyydyttävää kirjallista taitoa.

Viikkotyöaika on 75 prosenttia 38,25 tunnista. Palkkaus määräytyy KVTES:n mukaan. Edellytämme myös valmiutta ilta- ja viikonlopputyöhön ja oman auton käyttömahdollisuutta.

Tehtävään valitun on ennen työn aloittamista esitettävä lain (504/2002) tarkoittama rikosrekisteriote ja toimitettava hyväksyttävä todistus terveydentilastaan 30 päivän kuluessa. Koeaika on kuusi kuukautta.

Lisätietoja tehtävästä antaa Hannah Skogström, hannah.skogstrom@mustasaari.fi, 044 727 7391.
Hakemukset toimitetaan Kuntarekryn kautta viimeistään 3.2.2023 klo 12. Työavain 495167.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja tehtävästä antaa Hannah Skogström, hannah.skogstrom@mustasaari.fi, 044 727 7391

Lisätietoja

Mustasaaren kunta

Mustasaaren kunta on kaksikielinen 19 400 asukkaan maaseutu- ja saaristokunta Vaasan seudulla. Strateginen tavoitteemme on olla kasvava ja määrätietoinen. Mustasaaressa asukkaat ovat keskiössä. Hyvinvointimme perustana ovat osallistuvat ja omistautuneet mustasaarelaiset. Mustasaaren kunta tarjoaa laadukkaita palveluja, monipuolisia ja ainutlaatuisia asumisympäristöjä, rikkaan sosiaalisen pääoman ja hyvinvoivia yrityksiä. Mustasaaressa kaikki on lähellä: luonto, palvelut, työpaikat, koko maailma. Mustasaaren kunnassa on noin 1 600 työntekijää eri toimialoilla. Lähetä hakemuksesi meille!


Osoite: Keskustie 4, 65610 Mustasaari

Rekommenderade jobb