Haemme aktiivista ja osaavaa eKampuskoordinaattoria luomaan ja kehittämään eYSAO:a. Tehtävä on kahden vuoden määräaikainen projektitehtävä, alkaen 1.1.2021.

eKampuskoordinaattorina toimit eKampus -projektin projektipäällikkönä, Itslearnig -oppimisalustan pääkäyttäjänä sekä verkko-opetuksen pedagogisena tukena opettajille. Toimit myös Itslearning- ja digitutoreiden tiiminvetäjänä.

Edellytämme tehtävään soveltuvaa koulutusta (korkeakoulututkinto) ja työkokemusta LMS-järjestelmien ylläpidosta ja kehittämisestä sekä projektien johtamisesta.
Voit olla etsimämme osaaja, jos Sinulla on edellisten lisäksi osaamista myös verkko-opetuksesta ja muusta digitaalisuuden hyödyntämisestä ammatillisessa koulutuksessa. Olet kokonaisuuksia hyvin hahmottava tieto-osaaja, joka nauttii verkostoitumisesta muiden oppilaitosten kollegoiden kanssa, sekä erilaisissa tiimeissä toimimisesta. Sinulla on myös erinomaiset vuorovaikutustaidot sekä kehittävä työote.
Pedagoginen pätevyys katsotaan eduksi.

Palkkaus ja palvelussuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan. Tehtäväkohtainen palkka on 3700 €/kk (vaativa asiantuntijatehtävä).
Tehtävässä noudatetaan 6 kk koeaikaa. Valittavan tulee esittää lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote.

Lisätietoja

http://www.ysao.fi

Tutustu työnantajaan

tietohallintopäällikkö Ari Partanen, 0400 793039, ari.partanen@ysao.fi

Ylä-Savon koulutuskuntayhtymä
Osoite: Asevelikatu 4, 74100 Iisalmi

Ylä-Savon koulutuskuntayhtymä on vakavarainen kahdeksan yläsavolaisen kunnan omistama ammatillisen koulutuksen järjestäjä, joka ylläpitää Ylä-Savon ammattiopisto nimistä monialaista ammatillista oppilaitosta. Kiinteät toimipaikkamme sijaitsevat Iisalmessa, Kiuruvedellä, Siilinjärvellä ja Liperissä. Kuntayhtymälle myönnettiin ammatillisen koulutuksen laatupalkinto vuonna 2017. Palveluksessamme on noin 200 eri alojen ammattilaista.