Eläinlääkäri - Uudenkaupungin kaupunki

Eläinlääkäri - Uudenkaupungin kaupunki

Uudenkaupungin kaupunki vastaa ympäristöterveydenhuollon tehtävistä Kustavin, Laitilan, Maskun, Mynämäen, Nousiaisten, Pyhärannan, Taivassalon, Uudenkaupungin ja Vehmaan kunnissa.

Ympäristöterveydenhuollon tehtävänä on ihmisen elinympäristöstä johtuvien terveydellisten vaarojen ja haittojen ehkäiseminen ja vähentäminen sekä väestön terveyden ja viihtyvyyden edistäminen valvomalla ja parantamalla elinympäristön terveydellistä laatua. . Ympäristöterveydenhuolto vastaa myös kunnallisten eläinlääkäripalveluiden tuottamisesta sekä eläinsuojelu- ja eläintautivalvonnasta toimialueellaan.

Haemme kokoaikaista eläinlääkäriä seudulliseen ympäristöterveydenhuoltoon. Uusikaupunki toimii seudullisen alueen isäntäkuntana.

Tehtävänä on vastata seutuyksikön neljän muun praktikkoeläinlääkärin kanssa alueen pien- ja suureläinpraktiikasta sekä muista praktikkoeläinlääkärin virkatehtävistä. Yksikössä toimii lisäksi hygieenikkoeläinlääkäri, valvontaeläinlääkäri ja viisi terveystarkastajaa. Päivystykset jaetaan tällä hetkellä viiden praktikkoeläinlääkärin kesken. Pieneläinpäivystys on eriytetty ja järjestetty maakunnallisesti yksityistä palveluntarjoajaa käyttäen.

Toimipaikkana on tällä hetkellä Mynämäki.

Kelpoisuusvaatimuksena on laillistettu eläinlääkäri.. Ennen viran vastaanottamista valitun tulee toimittaa hyväksyttävä todistus terveydentilastaan. Viran täytössä noudatetaan 6 kk:n koeaikaa.

Läs mer

http://www.uusikaupunki.fi

Ympäristöterveydenhuollon johtaja Kaisa Nivola, puh. 044 355 6810. E-mail: etunimi.sukunimi(at)uusikaupunki.fi

Uudenkaupungin kaupunki, Sosiaali- ja terveyskeskus
Adress: Virastotie 1, 23100 Mynämäki

UUSIKAUPUNKI on noin 15 800 asukkaan viihtyisä teollisuus- ja satamakaupunki lounaisrannikolla. Seutukuntansa vahvan ja vetovoimaisen keskuksen menestys perustuu luovaan osaamiseen sekä julkisten palvelujen hyvään laatuun ja joustavuuteen. Kasvun mahdollisuudet nousevat aktiivi­sesta elinkeinopolitiikasta, ihmisläheisestä, merellisestä ympäristöstä ja yh­teisestä tahdosta. Ainutlaatuiset harrastusmahdollisuudet vievät sinut vaik­kapa golfkentälle, kuntoputkeen tai veneilyn pariin. Maailman kaunein saa­risto alkaa jo kotioveltasi.

Mer om arbetsgivaren