Eläinlääkäri (praktikko) - Haapaveden kaupunki

Työn kuvaus
Haapaveden kaupunki/Ympäristöpalvelut Helmessä (Haapavesi, Oulainen, Siikalatva, Pyhäntä ja Raahen kaupungin Vihannin kylä) on haettavana 3.11.2021 kello 15.00 mennessä eläinlääkärin (praktikkoeläinlääkäri) viransijaisuus. Viransijaisuus täytetään 8.11.2021 alkaen 17.9.2022 saakka.

Pätevyysvaatimuksena on Suomessa laillistetun eläinlääkärin pätevyys. Tehtäviin kuuluu hyöty- ja pieneläinpraktiikkaa sekä viranomaistehtäviä. Päivystysvelvollisuus. Työ edellyttää oman auton käyttöä. Viran toimialueena on kaikki Ympäristöpalvelut Helmen kunnat (Haapavesi, Oulainen, Siikalatva, Pyhäntä) sekä Raahen kaupungin Vihannin kylä. Pääasiallinen sijoituspaikka on Siikalatvan Kestilässä sijaitseva vastaanotto.
Palkkaus ja muut ehdot määräytyvät KVTES:n ja lääkärisopimuksen mukaisesti. Hakijan tulee esit-tää ennen viran vastaanottamista hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Hakemukset tulee toimittaa Kuntarekryn (www.kuntarekry.fi) kautta 5.11.2021 kello 15.00 mennessä.

Lisätietoja

http://www.haapavesi.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Ympäristöpalvelupäällikkö Harri Heikkilä, p.044-7591 471, harri.heikkila@haapavesi.fi

Lisätietoja

Haapaveden kaupunki

Organisaation kuvaus Ympäristöpalvelut Helmi tuottaa eläinlääkintähuollon ja elintarvike- ja terveysvalvonnan palvelut Haapaveden, Oulaisten, Siikalatvan ja Pyhännän kuntiin sekä eläinlääkäripalvelut lisäksi Raahen kaupungin Vihannin kylään. Ympäristönsuojelun viranomaispalvelut tuotetaan Haapaveden ja Py-hännän kuntiin. Ympäristöpalvelut Helmi on alueellinen ympäristöterveydenhuollon yksikkö, jonka väestöpohja on noin 24 000 henkilöä. Hallintokuntana on Haapaveden kaupunki ja toimivaltaisena viranomaisena toimii Haapaveden kaupungin alueellinen ympäristöterveyslautakunta. Eläinlääkintähuollon hyöty-, pieneläin-, eläinsuojelu- ja viranomaistehtäviä tekevät eläinlääkärit. Ym-päristöpalvelut Helmessä on valvontaeläinlääkärin virka. Elintarvike-, terveydensuojelu- ja ympäristövalvonnan viranomaistehtäviä tekevät ympäristötarkastajat. Yksikköä johtaa ympäristöpalvelupäällikkö.


Osoite: Rynnäkkötie 1 3.krs, 86600 Haapavesi

Rekommenderade jobb