Skip to main content
test
Eläinlääkäri (praktikkoeläinlääkäri) - Haapaveden kaupunki

Työn kuvaus
Haapaveden kaupunki/Ympäristöpalvelut Helmessä (Haapavesi, Oulainen, Siikalatva, Pyhäntä ja Raahen kaupungin Vihannin kylä) on haettavana 30.6.2022 kello 15.00 mennessä eläinlääkärin (praktikkoeläinlääkäri) virka Oulaisten/Haapaveden vastaanotolla. Virka täytetään 1.8.2022 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Pätevyysvaatimuksena on Suomessa laillistetun eläinlääkärin pätevyys.

Tehtävä
Virkatehtäviin kuuluu hyöty- ja pieneläinpraktiikkaa sekä viranomaistehtäviä. Työ on pieneläinpainot-teista. Päivystysvelvollisuus. Työ edellyttää oman auton käyttöä. Viran työtehtävien toimialueena on Ympäristöpalvelut Helmen toimialueen kunnat, pääasiallinen sijoituspaikka on Oulaisten vastaanotto. Ympäristöpalvelut Helmen toimialueella on kaksi valvontaeläinlääkäriä.

Palkkaus
Palkkaus ja muut ehdot määräytyvät KVTES:n ja lääkärisopimuksen mukaisesti. Tehtävän perus-palkka on 2890,89 e/kk. Praktikkoeläinlääkärin keskiansio Ympäristöpalvelut Helmen alueella on noin 6000- 7000 €/kk.

Ammatillinen tuki
Eläinlääkäri saa halutessaan ammatillista tukea kokeneelta kollegalta.

Asunto
Avustamme asunnon hankinnassa.

Hakemuksen toimittaminen
Hakemukset tulee toimittaa Kuntarekryn (www.kuntarekry.fi) kautta 30.6.2022 kello 15.00 mennessä.

Lisätietoja

www.ymparistohelmi.fi, www.haapavesi.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Ympäristötarkastaja Jari Heikkinen, p. 044-7591 720, jari.heikkinen@haapavesi.fi
Eläinlääkäri Laura Palosaari, p. 044-7591 470, laura.palosaari@haapavesi.fi ja eläinlääkäri Michelle Korhonen, p. 044-7591 382, michelle.korhonen@haapavesi.fi.

Lisätietoja

Haapaveden kaupunki

Organisaation kuvaus Ympäristöpalvelut Helmi tuottaa eläinlääkintähuollon ja elintarvike- ja terveysvalvonnan palvelut Haapaveden, Oulaisten, Siikalatvan ja Pyhännän kuntiin sekä eläinlääkäripalvelut lisäksi Raahen kaupungin Vihannin kylään. Ympäristönsuojelun viranomaispalvelut tuotetaan Haapaveden ja Py-hännän kuntiin. Ympäristöpalvelut Helmi on alueellinen ympäristöterveydenhuollon yksikkö, jonka väestöpohja on noin 24 000 henkilöä. Hallintokuntana on Haapaveden kaupunki ja toimivaltaisena viranomaisena toimii Haapaveden kaupungin alueellinen ympäristöterveyslautakunta. Eläinlääkintähuollon hyöty-, pieneläin-, eläinsuojelu- ja viranomaistehtäviä tekevät eläinlääkärit. Ym-päristöpalvelut Helmessä on valvontaeläinlääkärin virka. Elintarvike-, terveydensuojelu- ja ympäris-tövalvonnan viranomaistehtäviä tekevät ympäristötarkastajat.


Osoite: Rynnäkkötie 1 3.krs, 86600 Haapavesi

Rekommenderade jobb