Skip to main content
test
Eläintenhoitaja - Keski-Pohjanmaan koulutusyhtymä KPEDU

Haemme eläintenhoitajaa Kannuksen toimipaikan eläinhoitolaan määräaikaiseen tehtävään 1.4. - 31.12.2023 väliseksi ajaksi.

Tehtävään kuuluu Kannuksen toimipaikan eläinhoitolan työtehtäviä; koirien, kissojen ja pieneläinten hoitotyötä ja opiskelijoiden ohjausta eläinhoitolatyössä.

Hakijoilta edellytetään alan koulutustaustaa. Eduksi lasketaan alan työkokemus ja kokemus nuorten kanssa työskentelystä. Arvostamme hyviä vuorovaikutus- ja viestintätaitoja. Tehtävä sisältää ilta- ja viikonlopputyötä.

Ennen palvelussuhteen alkamista tehtävään valitun on esitettävä hyväksyttävä todistus huumausainetestistä yksityisyyden suojasta työelämässä annetun lain (759/2004) mukaisesti ja lain mukainen rikostaustaote.

Rekrytoinnissa noudatamme 4 kuukauden koeaikaa.

Lisätietoja

http://www.kpedu.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antaa toimialapäällikkö Hanna-Mari Laitala, puhelin 044 725 0682
Käytämme sähköistä rekrytointia ja hakemukset pyydetään jättämään Kuntarekryn kautta työpaikkailmoituksen alalaidassa olevalla Hae työpaikkaa -painikkeella.

Lisätietoja

Keski-Pohjanmaan koulutusyhtymä KPEDU, Keski-Pohjanmaan ammattiopisto (AO)

Keski-Pohjanmaan ammattiopisto järjestää koulutusta usealla toimialalla: teollisuus ja logistiikka, rakennusalat, ruoka- ja puhdistuspalveluala, liiketalouden ala, IT- ja media-ala, sosiaali- ja terveysala, luonnonvara-ala ja kansanopisto/vapaa sivistystyö. Ammattiopistolla on toimipisteet Kokkolan ammatti- ja hyvinvointikampuksilla, Kannuksessa, Kaustisella, Kälviällä ja Perhossa.


Osoite: Ollikkalankatu 3, 69100 Kannus
Keski-Pohjanmaan koulutusyhtymä KPEDU - Rökfri arbetsplats

Rekommenderade jobb