Skip to main content
test

Haemme osa-aikaista (50%) eläintenhoitajaa Keski-Pohjanmaan ammattiopiston eläinhoitolaan toistaiseksi voimassa olevaan tehtävään 22.1.2024 alkaen.

Tehtävään kuuluu eläinhoitolan työt ja opiskelijoiden ohjausta eläinhoitolassa.
Hakijoilta edellytetäänalalle soveltuvaa tutkintoa, kokemusta toimialalta, alan työkokemusta ja koulutusjärjestelmän tuntemusta, sekä hyviä vuorovaikutus- ja viestintätaitoja sekä mahdollisuus ilta- ja viikonlopputyöhön.

Tehtävässä on eduksi erityisesti koira-alan osaaminen ja nuorten parista hankittu ohjaus- ja valmennuskokemus.

Ennen palvelussuhteen alkamista tehtävään valitun on esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan, todistus huumausainetestistä yksityisyyden suojasta työelämässä annetun lain (759/2004) mukaisesti ja lain mukainen rikostaustaote.

Rekrytoinneissa noudatamme 6 kuukauden koeaikaa.

Lisätietoja

http://www.kpedu.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antaa
toimialapäällikkö Hanna-Mari Laitala, puhelin 044 725 0682
Käytämme sähköistä rekrytointia ja hakemukset pyydetään jättämään Kuntarekryn kautta työpaikkailmoituksen alalaidassa olevalla Hae työpaikkaa -painikkeella.

Lisätietoja

Keski-Pohjanmaan koulutusyhtymä KPEDU, Keski-Pohjanmaan ammattiopisto (AO)

Keski-Pohjanmaan ammattiopisto järjestää koulutusta usealla toimialalla: teollisuus ja logistiikka, rakennusalat, ruoka- ja puhdistuspalveluala, liiketalouden ala, IT- ja media-ala, sosiaali- ja terveysala, luonnonvara-ala ja kansanopisto/vapaa sivistystyö. Ammattiopistolla on toimipisteet Kokkolan ammattikampuksella, Kannuksessa, Kaustisella, Kälviällä ja Perhossa.

Kpedussa tarjoamme henkilöstöllemme innostuneen työyhteisön, merkityksellisen ja kehittävän työn, laajennetun työterveyshuollon palvelut, ePassiFlex- ja työsuhdepyörä -etuudet, liikuntavuoroja sekä yhteisiä tempauksia ja kehittämispäiviä. Useissa työtehtävissämme on mahdollisuus hybridityöhön.

Pääkampuksemme Kokkolassa sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä. Keski-Pohjanmaan alue on kasvava ja kehittyvä sekä tulevaisuuteen suuntaava.


Osoite: Ollikkalankatu 3, 69100 Kannus
Keski-Pohjanmaan koulutusyhtymä KPEDU - Rökfri arbetsplats

Rekommenderade jobb